Ahmet Güngör | Bir Tutkudur Enduro! Atın sanki evrimleşip metale döndüğü devirlerden gelmiştir. Buram buram macera kokar. Her torku sonrakine can verir.
En uzun ve esnek ön amartisör oranıyla ve büyük çaplı cant çapıyla Devamı...
Alpaslan Kuzucan | Motosiklet Felsefesi Motosiklet sahibi olmak sizi motorcu yapmaz aynen piyano sahibi olmanın sizi müzisyen yapmayacağı gibi. Motorcular vardır,
ulaşımlarını motosikletle sağlayanlar vardır. Bir hedefe ulaşmak Devamı...
Tarih: Çrş Ağu 29, 2012 11:17 am Mesaj konusu:
cagri_tasli demiş ki:
TA6B demiş ki:
Başınız sağolsun.. üzüntünüzü tahmin bile edemiyorum
Aileden biri gibi olunca kaybetmek te bir o kadar acı veriyor
Teşekkürler, alıştıktan sonra ayrılması çok üzüyor gerçekten insanı...
Bolu'da bir salgın yaşandı, 3 - 4 arkadaşım aynı gün içerisinde köpeklerini kaybettiler. Aynı salgın İstanbul'da da oldu sanırım. Çünkü 1 haftada 4 - 5 arkadaşımın köpekleri aniden ve nedensiz bir şekilde öldü. _________________ Güncel Off Road haberleri ve görselleri >>> www.Boloff.com
Tarih: Çrş Ağu 29, 2012 11:55 pm Mesaj konusu:
BU yavrulara iyi bakmak lazım, benimde labradorum vardı çaldılar. Aranıza katılan oskara sağlık dolu birliktelik dilerim. _________________ birgün ahkeşke demektense bugünden dene 544-7155670
Tarih: Sal Mar 12, 2013 11:13 pm Mesaj konusu:
Arkadaşlar yazdıklarınıza tümüyle katılıyorum..
Oscar şimdi 9,5 aylık oldu. Ona gözümüz gibi bakıyoruz. Motosiklet fuarına gidince 7 gün ayrı kalmak beni çok üzmüştü
Onu da üzmüş olacak ki eşim ve çocukların anlatmasına göre sokak kapısının arkasında geceler boyu beni beklemiş.
Asansör ne zaman bizim katta dursa heyecanlanır, kapıyı patileriyle tırmalarmış...
Özlem bitti ve kavuştum yavruma. Ara sıra burada resimlerini paylaşmak isterim sizlerle
Samoyed'ini kaybeden Çağrı arkadaşıma gelsin bu fotolar
Oscar Samoyed'lerle oynuyor Nasıl sürü ama
_________________ Gökşin Y.KIVANÇ
Honda CRF1000L Africa Twin & SYM Fiddle II 125
OSCAR | Golden Retriever
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız