Ahmet Güngör | Bir Tutkudur Enduro! Atın sanki evrimleşip metale döndüğü devirlerden gelmiştir. Buram buram macera kokar. Her torku sonrakine can verir.
En uzun ve esnek ön amartisör oranıyla ve büyük çaplı cant çapıyla Devamı...
Alpaslan Kuzucan | Motosiklet Felsefesi Motosiklet sahibi olmak sizi motorcu yapmaz aynen piyano sahibi olmanın sizi müzisyen yapmayacağı gibi. Motorcular vardır,
ulaşımlarını motosikletle sağlayanlar vardır. Bir hedefe ulaşmak Devamı...
Oscar'ımız henüz 45 günlük... küt burunlu ve şampanya rengi..
Dünya tatlısı arkadaş canlısı erkek Golden Retriever'imiz ırkının tüm özelliklerini taşıyor.
Şu anda tüm vaktini süt içip uyumakla geçiriyor.
Büyüyünce bakalım neler yapacak _________________ Gökşin Y.KIVANÇ
Honda CRF1000L Africa Twin & SYM Fiddle II 125
OSCAR | Golden Retriever
Tarih: Cum Tem 13, 2012 2:05 pm Mesaj konusu:
Bugün akşam karadeniz tarafına çıkıyorum samsundanda geçeceğim, Gökşin abi vakitten yana sıkıntı olmaz ise sanada uğramak isterim.
Lakin iletişim bilgilerinin bende olmadığını farkettim...
O kadar yüz yüze görüştük ama nasıl almamışım abi ben senin telefonunu anlamadım _________________ Vehbi TATAROĞLU
XTZ 750 SUPER TÉNÉRÉ
GSX 1300 R HAYABUSA
Tarih: Cum Tem 13, 2012 2:25 pm Mesaj konusu:
cc demiş ki:
Tebrikler Oskarla sevgi dolu mutlu günleriniz olur inşallah,ben o mutluluğu 15 senedir Bal la yaşıyorum...
Teşekkürler cc, aynı dileklerimiz siz ve tüm hayvan dostları için geçerli..
Evin neşesi bunlar, can dostu ve arkadaşı.. Sağlıcakla kalın
Webbi demiş ki:
Bugün akşam karadeniz tarafına çıkıyorum samsundanda geçeceğim, Gökşin abi vakitten yana sıkıntı olmaz ise sanada uğramak isterim.
Lakin iletişim bilgilerinin bende olmadığını farkettim...
O kadar yüz yüze görüştük ama nasıl almamışım abi ben senin telefonunu anlamadım
Vehbi'ciğim tel numaram: 0 (536) 872 86 33 mutlaka bekliyorum kardeşim
Bu akşam çıktığına göre akşam saatlerinde Samsun'da olacaksın sanırım.
Ben de çocukları alıp az sonra denize gidiyorum. Ama telefonum açık bilgin olsun. Yolun ve farın açık olsun kazasız belasız iyi yolculuklar sana _________________ Gökşin Y.KIVANÇ
Honda CRF1000L Africa Twin & SYM Fiddle II 125
OSCAR | Golden Retriever
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız