Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
karga Yeni Üye

|
Tarih: Sal May 08, 2012 6:47 pm Mesaj konusu: klx 250 hakkında bilgi |
|
|
Arkadaşlar mt03 üm var ama daha fazla araziye çıkmak istiyorum bu yüzden bunu satıp klx 250 almayı düşünüyorum. Kullanan varsa iyimi yaparım kötümü yaparım bilgi verebilirmi |
|
Başa dön |
|
 |
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
 |
__face__ BMW Grubu

|
Tarih: Çrş May 09, 2012 9:34 am Mesaj konusu: |
|
|
karga, Önce Forumlar bölümünde Tanışma kısmına, bir tanışma mesajı atsan, ne dersin daha güzel olmaz mı?  _________________ ...der __face__
Feyzhan
ÖZTÜRK
545 401 45 46 |
|
Başa dön |
|
 |
karga Yeni Üye

|
Tarih: Prş May 10, 2012 2:05 am Mesaj konusu: |
|
|
15 saat sonra bi cevap geldi oda yardımcı olmadı tanışma faslına girersek ben sezonu kaçırırım gibi geliyor : P |
|
Başa dön |
|
 |
__face__ BMW Grubu

|
Tarih: Prş May 10, 2012 7:53 am Mesaj konusu: |
|
|
karga demiş ki: |
15 saat sonra bi cevap geldi oda yardımcı olmadı tanışma faslına girersek ben sezonu kaçırırım gibi geliyor : P |
Sevgili Kardeşim, tanışma faslına geçmektir etik olan, bunun sende bilirsin...
Hem soruna cevap alacağının garantisi de yok elbet; Ama burada herkes birbirine yardımcı olmayı sever ve mümkün mertebe de yardım eder! Eğer senin soruna yanıt gelmezse, yardımcı olacak kişi ya sorunu görmemiştir, yada öyle bir adam yoktur! _________________ ...der __face__
Feyzhan
ÖZTÜRK
545 401 45 46 |
|
Başa dön |
|
 |
arsipel Katılımcı Üye

|
Tarih: Cmt May 26, 2012 2:27 pm Mesaj konusu: |
|
|
Merhaba;
Ben de yaklaşık 10 gün önce KLX 250 alarak motorculuğa ilk adımımı atmış bulunmaktayım.İlk defa vitesli motor kullanıyorum,daha önce scooterda deneyimim vardı.Almadan önce aldığım kritikler bu motorun gerek servis ağı, gerek başlangıç motoru olarak uygun olduğunu gösterdi. Başka bir motor deneyimim olmaması ve acemi de olmam dolayısı ile performansı hakkında çok birşey söyleyemeyeceğim. Her motor şuan seri ve hızlı geliyor açıkçası. Ama araç arazi ve aynı anda şehiriçi kullanımı için dizayn edilmiş.Tamamıyle offroad için kullanıcam diyorsan KTM nin modellerini önerebilriim.Selamlar. |
|
Başa dön |
|
 |
|
|