Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
horizon Tecrübeli Üye
|
Tarih: Prş May 03, 2012 10:39 pm Mesaj konusu: ÖNEMLİ- Lütfen yardım edin... |
|
|
Merhaba arkadaşlar,
34 ETU 67 Plakalı Kırmızı HONDA sahibi (kuvvetle muhtemel XR 600/650) BARIŞ SORES yada BARIŞ SOREŞ adlı kişiyi arıyorum.
TANIYAN LÜTFEN BURADAN İLETİŞİME GEÇSİN...
Başımdan geçen olay şöyle:
07.05.2011 (geçen sene) ben ve motosikletim İzmir'de iken İstanbul/Beşiktaş ilçe emniyetten bir polis aradı ve İstanbulda iki şahısın plakası bana ait olan motosikletle kaza yaptığını söyledi. Ben motorum, plakası ve ruhsatı ile birlikte Balçova Karakoluna giderek tutanak tutturdum ve Beşiktaş ilçe emniyetine faks ile gönderdim. Olaydan sonra yaklaşık bir hafta sonra motorumu ehliyetsiz kişiye kullandırmaktan dolayı 290 Tl trrafik idari cezası geldi. İstanbul 3. sulh ceza mahkemesine cezanın iptali ve olaya karışan kişileri tanımadığımı belirtir itiraz dilekçesi verdim. Mahkeme, motorun bana ait olmadığı kanaatine varaak para cezasının iptali kararını verdi. Tüm bunlara rağmen Nisan 2012'de elime haciz kararı ulaştı. Gerekçe: Sözde 07.05.2011 de İstanbuldaki kazadan dolayı sigorta şirketi motoru kullanan kişi ehliyetsiz olduğu için kaza bedelini motor sahibi yani bana rücu etmiş...
BARIŞ SORES'i arıyorum...Çünkü bahse konu kazaya karışan motor (Polis tutnağında yazılı olan ve Yıldız Otoparkına çekilen motosiklet parka çekildikten sonra BARIŞ SORES tarafından alınmış. Kaza yaptığı söylenen ve üzerinde benim plakam çıkan kırmızı HONDA zaten çalıntıymış... Parkta motor ve şasi numarası kontrol edildiğinde çalıntı olduğu anlaşılmış ve Sahibi BARIŞ beyaranmış. O da 120 TL park parası ödeyerek motorunu almış... Arkadaşlar bu olay için 1 hafta İstanbulda girmediğim delik kalmadı... Olayı çözdüm... Ödeme yapan Sigorta şirketi, PTT, tutanağı tutan polis memurları, otopark görevlileri v.b maddi manevi tazminat davası açacağım. YARDIMINIZA İHTİYACIM VAR. LÜTFEN GRUBU OLDUĞUNUZ DİĞER MOTOR GRUPLARINA DA BU İSMİ SORUNUZ. AYNI ŞEY SİZİNDE BAŞINIZA GELEBİLİR. ÖNEMLİ BİR HATIRLATMA...İNTERNETTE ARAÇ SATARKEN PLAKANIZI KAPATINIZ. SAHTEKARKAR ÇALDIKLARI ARAÇ MODEL, MARKA VE RENGİ UYGUN ARACINIZIN PLAKASINI ÇALDIKLARI BU ARAÇLARA TAKIP DOLAŞIYORLAR. POLİSLERDE, SİZİN PLAKANIZ TAKILI KIRMIZI HONDANIZA ÇATIR ÇATIR CEZA YAZIYORLAR.... (((( _________________ DegerLi SahsiyeT, İki TeKErLi MüSteSnA kİşiLiK... |
|
Başa dön |
|
|
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
|
oguzetuna Katılımcı Üye
|
Tarih: Cum May 04, 2012 8:06 am Mesaj konusu: |
|
|
Allah yardımcın olsun. İnşallah kısa sürede sonuca ulaşırsın. |
|
Başa dön |
|
|
__face__ BMW Grubu
|
Tarih: Cum May 04, 2012 8:33 am Mesaj konusu: |
|
|
horizon,
Allah yanında ve yardımcın olsun...
Bizi de durumla ilgili bilgilendirirsen seviniriz... _________________ ...der __face__
Feyzhan
ÖZTÜRK
545 401 45 46 |
|
Başa dön |
|
|
suzeko Suzuki Grubu
|
Tarih: Cum May 04, 2012 8:45 am Mesaj konusu: |
|
|
al işte... nedenir şimdi buna. Allah belalarını versin diyeceğim, en büyüğü bu olur sanırım. Arkadaşım geçmiş olsun. İnşallah olayı çözersin. _________________ Önemli olan iyi sürmek değil, sürerken iyi hissetmektir.
Erkan TÜRKKAN
YAMAHA MT03
MASTEROFTORK |
|
Başa dön |
|
|
horizon Tecrübeli Üye
|
Tarih: Cum May 04, 2012 9:36 am Mesaj konusu: |
|
|
__face__ demiş ki: |
horizon,
Allah yanında ve yardımcın olsun...
Bizi de durumla ilgili bilgilendirirsen seviniriz... |
Face,
Bulsan bulsan sen bulursun diye düşünüyorum... Yardımını bekliyorum. İzmirden selamlar... _________________ DegerLi SahsiyeT, İki TeKErLi MüSteSnA kİşiLiK... |
|
Başa dön |
|
|
|
|