Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
kadir_ist Yeni Üye
|
Tarih: Cum Eyl 30, 2011 10:03 pm Mesaj konusu: ucuz uçak bileti arama motoru: BirDoluUçak.com |
|
|
[BirDoluUcak.com tüketicilerin uçak fiyat ve yer durumlarını öğrenmek için kullanabilecekleri ve değişik kaynaklardan uçak bileti fiyatı karşılaştırma ve imkanı veren bir arama motorudur.
Birdoluucak.com alacağınız uçak biletleri için bir fiyat karşılaştırma servisidir. Sizler için tum arama motorlarını araştırıyor ve fiyatları karşılaştırıyoruz.
Misyonumuz, bugün internetten rezervasyon yapılabilecek bir uçuşu en uygun fiyatla sizlere sunmaktır. BirDoluUcak.com bağımsızdır ve herhangi bir havayolu şirketi veya web sitesini tanıtmak için para almamaktadır.
BirDoluUcak.com bir uçak bileti arama motorudur ve uçak bileti satmaz veya uçak bileti rezervasyonları yapmaz. BirDoluUcak.com bir seyahat acentası değildir, rezervasyon servisi vermemektedir.
Biz size ulaşım ihtiyaçlarınızı en uygun fiyata bulan bir uçak bileti arama motoruyuz. Bu nedenle rezervasyonlar, düzeltmeler, iptaller veya uçuşa ait özel bilgiler ile ilgili sorularınızı rezervasyonunuzu yapan sunucu ortaklarımıza yönlendirmelisiniz. Sunucu ortaklarımız ait listeyi görmek için buraya tıklayın.
Birdoluucak.com |
|
Başa dön |
|
|
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
|
__face__ BMW Grubu
|
Tarih: Cmt Ekm 01, 2011 7:25 pm Mesaj konusu: |
|
|
kadir_ist, Forumun Tanışma bölümünde kendini tanıttığına rastlayamadım?
Anlayışın için teşekkür ederim...
Sana hoş geldin demek isterim... _________________ ...der __face__
Feyzhan
ÖZTÜRK
545 401 45 46 |
|
Başa dön |
|
|
ero__ Katılımcı Üye
|
Tarih: Cmt Ekm 01, 2011 8:02 pm Mesaj konusu: |
|
|
Böyle reklam yapmak serbest mi? |
|
Başa dön |
|
|
__face__ BMW Grubu
|
Tarih: Cmt Ekm 01, 2011 8:04 pm Mesaj konusu: |
|
|
ero__, Aslında reklam haklısın, fakat bu baya bir işimize yarar ve aslında hizmet sektörüne giren, yararlı bilgi gibi düşündüm ben... Ama yok buda reklamın ta kendisi derseniz kaldıralım... _________________ ...der __face__
Feyzhan
ÖZTÜRK
545 401 45 46 |
|
Başa dön |
|
|
kadir_ist Yeni Üye
|
Tarih: Pzr Ekm 02, 2011 9:06 am Mesaj konusu: |
|
|
Sayın moderatör anlayışınız için teşekkür ederim.Ben hem turizmci hem de motorcuyum.
Biz motorucuların gittikleri yerlerdeki konaklama, ulaşım problemlerine çözme amaçlı yukarıdaki linkleri paylaştım. Faydalı olursa ne ala.
Anlayışınız ve iyi niyetiniz için tekrar çok teşekkürler. |
|
Başa dön |
|
|
|
|