Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
kadir_ist Yeni Üye
|
Tarih: Cum Eyl 30, 2011 10:02 pm Mesaj konusu: otel arama, otel, tatil sitesi: BirDoluTatil |
|
|
En iyi otel fiyatlarına ulaşmak isteyenler için açılan www.birdolutatil.com internet adresinden 30’dan fazla otel rezervasyon sitesinin fiyatlarına karşılaştırmalı olarak ulaşılabiliyor.
Otel fiyatları karşılaştırma sitesi “www.birdolutatil.com” Temmuz ayı itibariyle internet üzerinden hizmet vermeye başladı.
Misyonu internetten rezervasyon yapılabilecek bir oteli en uygun fiyatla ziyaretçilerine sunmak olan BirDoluTatil.com’un ana merkezi Londra, İngiltere’dedir. 2010 yılında online otel rezervasyonu sektöründen uzmanların oluşturduğu bir ekip tarafından kurulmuştur.
Internet üzerinden tek tuşla karşılaştırmalı otel analizleri yapma imkanı sunan BirDoluTatil.com ile birçok websitesi gezmek yerine tek bir sitede aynı zamanda ziyaretçi yorumlarına, otel fotoğraf ve videolarına da ulaşabilirsiniz.
Bilgi için: info@birdolutatil.com
www.birdolutatil.com |
|
Başa dön |
|
|
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
|
__face__ BMW Grubu
|
Tarih: Cmt Ekm 01, 2011 7:24 pm Mesaj konusu: |
|
|
kadir_ist, Forumun Tanışma bölümünde kendini tanıttığına rastlayamadım?
Anlayışın için teşekkür ederim...
Sana hoş geldin demek isterim... _________________ ...der __face__
Feyzhan
ÖZTÜRK
545 401 45 46 |
|
Başa dön |
|
|
ero__ Katılımcı Üye
|
Tarih: Cmt Ekm 01, 2011 7:57 pm Mesaj konusu: |
|
|
Böyle reklam yapmak serbest mi? |
|
Başa dön |
|
|
__face__ BMW Grubu
|
Tarih: Cmt Ekm 01, 2011 8:03 pm Mesaj konusu: |
|
|
ero__ demiş ki: |
Böyle reklam yapmak serbest mi? |
Aslında reklam haklısın, fakat bu baya bir işimize yarar ve aslında hizmet sektörüne giren, yararlı bilgi gibi düşündüm ben... Ama yok buda reklamın ta kendisi derseniz kaldıralım... _________________ ...der __face__
Feyzhan
ÖZTÜRK
545 401 45 46 |
|
Başa dön |
|
|
ero__ Katılımcı Üye
|
Tarih: Pzr Ekm 02, 2011 4:44 pm Mesaj konusu: |
|
|
ZBAM diye gelip ilk mesajı bu olunca insanın reklamdan başka birşey aklına gelmiyor... |
|
Başa dön |
|
|
|
|