Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
wolfmann08 Tecrübeli Üye

|
Tarih: Cmt Hzr 25, 2011 10:16 pm Mesaj konusu: HARZ MOTORRAD FEST 25 JUNI 2011 |
|
|
Selam sevgili dostlar bir suredir Almanyadayim. ortak tutkumuz motosiklet konu olunca burada ziyaret ettigim motosiklet festivalinin fotograflarini sizlerle paylasmak istedim. festivalle ilgili kisa bir bilgide vereyim bu organizasyonu BUNDESVERBAND DER MOTORRADFAHRER e.V. (www.bvdm.de) Almanya Motosiklet Sürücüleri derneginin onculugunde bir cok kulup ve firma tarafindan organize edilmis yer olarak harz bolgesinde tarihi bir sehir olan osterode secilmis kalabalik bir katilim vardi havanin kapali olmasina ragmen. bir kac fotograf yayinliyorum hepinize sevgiler saygilar.
2008 yilinda hannover tarafinda kaza yapmis bariyerlere carparak hayatini kaybetmis bir surucunun motosikleini ibretlik olsun diye degil nelere daha cok dikkat edilmesi hususunda bilgilendirerek uzmanlara tarafindan oradaki ziyaretcilere sunum yapiliyordu
KTM 990 race
kulup uyleri hatira fotosu
Almanyadan sevgiler saygilar hepinizi opuyorum hoscakalin _________________ XL 650 TA 2001
0 RH (+)
Ufuk ÇELİK
www.artvinmotosikletkulubu.com |
|
Başa dön |
|
 |
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
 |
__face__ BMW Grubu

|
Tarih: Cmt Hzr 25, 2011 11:15 pm Mesaj konusu: |
|
|
wolfmann08, Eline, koluna asıl gönlüne sağlık; çok teşekkür ederim...
 _________________ ...der __face__
Feyzhan
ÖZTÜRK
545 401 45 46 |
|
Başa dön |
|
 |
Recephoca Kıdemli Üye

|
Tarih: Pzr Hzr 26, 2011 7:33 am Mesaj konusu: |
|
|
BİZİM TEMSİLCİMİZ OLDUN TEŞEKKÜRLER... _________________ İstanbul Spor Akademisi Mezunu Recep Hoca (Emhttps://www.facebook.com/photo.php?v=567114366699289ekli Öğretmen) |
|
Başa dön |
|
 |
mkaplan_55 Tecrübeli Üye

|
Tarih: Pzr Hzr 26, 2011 8:02 am Mesaj konusu: |
|
|
...Abi büyük motosikletcisin. Oralarda bile halen devam edibiliyosun tutkularını yaşamaya.
...Paylaşım için teşekkürler... _________________ ...Gidemediğin yer senin değildir... |
|
Başa dön |
|
 |
cemt55 Kıdemli Üye

|
Tarih: Pzr Hzr 26, 2011 10:08 pm Mesaj konusu: |
|
|
Sevgili Ufuk, atmosferi bze de yaşattığın için teşekkürler. Ayrıca seni formda ve motive gördüğüm için de mutlu oldum.
hSevgiler, saygılar. Bu yaz görüşemeyeceğiz ama sağlık olsun. _________________ ''Tüm yollar ENDURO'ya çıkar.''
Cem TOPAÇ / XTZ 660 TENERE
''Dağ Keçimi Özlüyorum'' |
|
Başa dön |
|
 |
|
|