Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
ktmspecial Yeni Üye
|
Tarih: Prş May 05, 2011 12:35 pm Mesaj konusu: kle 500 bakım parçaları |
|
|
Selamlar,
KLE 500 2005 yeni kasa ve öncesi için yedek parça ve bakım için gerekli rutin parçalar konusunda internet üzerinden online alışveriş yapabileceğimiz bir site olmadığı gibi bu parçaları sipariş edeceğimiz bir firmada yok yada ben bulamadım. Kawasaki nin tamamı için bu geçerli. Rutin bakım için yağ filtresi, buji, vb parça alıcam fakat bi türlü bulamadım. Servisi çok hoşuma gitmiyor bu nedenle servisede gitmek istemiyorum. Sizlerin bildiği sağlam satıcılar varmı ve mantıklı fiyat isteyebilecek?, yurt dışı siteleride olabilir.
Bendeki motor 2005 KLE 500
Saygılar. |
|
Başa dön |
|
|
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
|
tormator Tecrübeli Üye
Kayıt: Sep 28, 2007 Mesajlar: 197 Nerden: Üsküdar - İstanbul
|
|
Başa dön |
|
|
ktmspecial Yeni Üye
|
|
Başa dön |
|
|
turkizmir Demirbaş Üye
|
Tarih: Cum May 06, 2011 2:53 pm Mesaj konusu: |
|
|
http://www.basakfiltre.com.tr/index.php?sayfa=onlinekatalog bu linkten mann filtere online katalogu tıklayın.
motorsiklet sekmesini tıklayın.
motor üreticinizi seçin
modelinizi seçin (modelde silindir hacmini işaretlemeniz yeterli)
yılınızı seçin
YAĞdanlığa tıklayın.
filttrenizin teknik özellikleri geliyor ekrana. buradan motorunuzun kaç barla çalıştığı bilgisini aldıktan sonra alacağınız muadiller sizin motorunuzun ürettiği basınca uygunmu onu kontrol edin.
unutmayın; Motorun pasolarına uyan her muadil görünen nesne, hiç belli etmez başınıza olmadık işler açabilir. |
|
Başa dön |
|
|
ktmspecial Yeni Üye
|
Tarih: Çrş May 18, 2011 3:28 pm Mesaj konusu: |
|
|
bi türlü bu sorunları aşamadı bu ülke, ikrah ettik. ama çok zenginiz inanın. en pahalı hayat bizim ve iyi kötü yaşayıp gidiyoruz ve hobilerimiz bile oluyo.. |
|
Başa dön |
|
|
|
|