Ahmet Güngör | Bir Tutkudur Enduro! Atın sanki evrimleşip metale döndüğü devirlerden gelmiştir. Buram buram macera kokar. Her torku sonrakine can verir.
En uzun ve esnek ön amartisör oranıyla ve büyük çaplı cant çapıyla Devamı...
Alpaslan Kuzucan | Motosiklet Felsefesi Motosiklet sahibi olmak sizi motorcu yapmaz aynen piyano sahibi olmanın sizi müzisyen yapmayacağı gibi. Motorcular vardır,
ulaşımlarını motosikletle sağlayanlar vardır. Bir hedefe ulaşmak Devamı...
Bence hiç araştırma bu motoru uzak dur...birazdaha para biriktir 4 büyük markadan birini al modeli düşük olsada senin alacağın 0km den çok çok daha iyidir.hevesini kursağında bırakır servisle kanki olursun hiç kullanmadım seni yanıltmim ama kullanan arkadaşlardan öğrendim..
Kayıt: Nov 26, 2010 Mesajlar: 143 Nerden: Bornova-İZMİR OFFLINE
Tarih: Pts Arl 20, 2010 8:16 pm Mesaj konusu:
cros, yanlış anlama ama benim istediğim kullanan, bilen kişilerin önerilerde bulunması, kulaktan dolma bilgilerle yardım etmeye çalışmak değil. biliyorum türk halkı yardım sever, adresi bilmesek bile yol tarif etmesini seven bir milletiz bir ikincisi kullanmaktan kullanmaya fark var, başkası çok hor kullanmış olabilir motor dağılır normal, ister çin ister japon. niye bu çin menşeili motorlara hor gözle bakılıyor, bu motorların piyasaya girdiği senelerden sonra yani 2005senesinden beri çin malı motor kullanıyorum arkadaşımdada benim motorn aynısı var(skygo200cc) ve 50.000km yi devirdi, ben 20.000km deyim ve çok memnunum (ha ufak tefek arızalar tabikide oldu ama tamirciyle akraba olmadım ). aldığım tarihte elimdeki paranın üzerine 3000tl koyup 2.el japon alacak param yoktu, iyikide almışım diyorum çünkü japonla düşüp kalksam deli masraf içim gider enbasitinden konjektör arızalansa 300-400tl, ama bu paranın yarısına bizim motorların ölüsünü diriltebiliyorsun. bir kullanıcı olarak bunları yazıyorum çünkü yeterli imkanı olmayıp japon alamayan ama çin almak isteyen arkadaşların fikir edinmesi, tabiki japonun verdiği perfonmansı beklemek saçma olur(nekadar ekmek okadar köfte:)) ama unutmamak gerekirki japonlarda aynı çinliler gibi işçilik kalitesi ve maliyeti düşük makinelerle girdi piyasaya. benim öğrenmek istediğim kronik sorunları varmı, mesela diğer arkadaşların bahsettiği gibi ön maşanın milden kırılması gibi. genede yazan fikir veren arkadaşlara teşekkür ederim, bişeyler yazacaksınızki bende bir kullanıcı olarak cevap vereyim ve bu fikir alışverişinden başka birileri faydalansın _________________ CRF250L
Kawasaki KLR650 satıldı
KUBA cross250 satıldı
SKYGO cross200 satıldı
MONDİAL chopper250 satıldı
Kayıt: Nov 26, 2010 Mesajlar: 143 Nerden: Bornova-İZMİR OFFLINE
Tarih: Prş Arl 23, 2010 10:44 pm Mesaj konusu:
demir, ramzey kanuniye göre daha küçük ve şasesi zayıf, üstelik arka fren kampana _________________ CRF250L
Kawasaki KLR650 satıldı
KUBA cross250 satıldı
SKYGO cross200 satıldı
MONDİAL chopper250 satıldı
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız