Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
COOLFEAR Katılımcı Üye
|
Tarih: Cum Ekm 01, 2010 12:37 am Mesaj konusu: Rüyalarıma giriyor Yardım edin |
|
|
Merhabalar tekrardan sizden bir isteğim var daha 3 üncü mesajımda böyle bir istekte bulunulurmu merak ediyorum dogrusu:D Fırcayı yemeyiz insallah!!! Herneyse sorumuza gelelim. Öncelikle tanışma bölümünde motor tecrübemden bahsetmiştim zira kısa süredir yaklasık 3 4 bin km yol yapmış biriyim 105 kilo 190ım montu, Thor pantolonu, Arai kaskı KtM edition olan ama Motoru Honda transalp olan ben (= Fena saplantı oldu) illada İlk gördüğüm Ktm Adv 990 hasta olmakla beraber artık dayanamayıp 1 2 ay içinde motorumu kaç para diye bakmayıp satıp KTM Adv alma niyetindeyim sorum su zira tipine tutulduğum için birazdaha uygun olan 950 yimi yoksa 990 ımı tercih etmeliyim çoğu değişiklik yanı sıra önemli soru olan Karbürator (transalpte aynı sistem 98 mod)olanımı Enjeksiyonlu olanımı tercih etmeliyim ? |
|
Başa dön |
|
|
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
|
__face__ BMW Grubu
|
Tarih: Cum Ekm 01, 2010 9:18 am Mesaj konusu: |
|
|
COOLFEAR, Ben her zaman karbratörden yanayım, enjeksiyon sadece atık çıkışının az olmasını sağlamak için çıktı! enjeksiyon hava benzin karışımını bozmaz, sen ne kadar gazı açsan da; karbratörde ise gazı kıvırdığında, zengin karışım yani benzin oranı fazla karışımı basar... Bu yüzdendir karbratörlü makine daha atak ve seridir...
Ama her şeyden önce biraz daha tecrübe edin ve ondan sonra o güçlü makineye bin derim... Bahsettiğin makineler cidden çok kuvvetli makinelerdir... Gazı yanlışlıkla fazla açsan, sırtını yere getirmesi an meselesidir...
tabi karar yinede senin... _________________ ...der __face__
Feyzhan
ÖZTÜRK
545 401 45 46 |
|
Başa dön |
|
|
COOLFEAR Katılımcı Üye
|
Tarih: Cum Ekm 01, 2010 11:19 am Mesaj konusu: |
|
|
Feyzhan bey yardımınız için saolun
Ailem genelde birseyi yapıcaksan istediğin gibi olmıycaksa hiç başlama derdi sükürler olsunki durumum yerinde motora binmeyi seviyorum fakat suan bindigim makine bana haz vermiyor nasıl derler sanki sürerken utanıorum fazla yaslı gibi tabiki degil ama sürekli aklıma girip cıkıyor sitelere baktım fakat 2 adettan baska 950 bulamadım yardımcı olabilirmisiniz? |
|
Başa dön |
|
|
zaferoz Kıdemli Üye
|
Tarih: Cum Ekm 01, 2010 11:36 am Mesaj konusu: |
|
|
sizin eski kasa transalple avrupalılar asya ve afrika turları yapıyorlar bir biz beğenmiyoruz nedense eski motorları |
|
Başa dön |
|
|
tahatrek Tecrübeli Üye
|
Tarih: Cum Ekm 01, 2010 2:08 pm Mesaj konusu: |
|
|
Ktm hayallerimi süsleyen bir motor rengi duruşu vs vs ... muhteşem ama nihayetinde sıkılacaksınız ve 1200 alsam mı ki diye kendinize sormaya başlayacaksınız içinizi yiyip bitirecek rüyalarınızda görmeye başlayacaksınız bu böyle sürüp gidecek ha para oldukça tabii... sonu yok bu işin karbüratör enjektör fark etmez hangisi hoşunuza gidiyorsa onu alın yada bi ihtişareye yatmalı diycem gerçi rüyanızda da görmüşsünüz .... (sonra transalp'i ararsınız diycem ama biz nedersek diyelim siz bildiğinizi okuyacaksınız). hangisini alırsanız hayırlı olsun. _________________ f650cs |
|
Başa dön |
|
|
|
|