Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
ossan Yeni Üye
|
Tarih: Sal Eyl 28, 2010 7:49 am Mesaj konusu: Ortalama 5bin liraya gezi amaçlı motor almak istiyorum |
|
|
Yıllardır scooter tarzı motosiklet kullanıyorum. Şanlıurfadan mersine(ortalama 7-8 saatlik mesafe) kadar beni sorunsuz götürebilecek bir motosiklet almayı planlıyorum. Enduro tarzı motorlara da ayrı bir ilgim var yani arazi ve asfalt arasında ayrım yapmam neresi olsa dalarım:)Giriş seviyesindeki motosikletler ihtiyacımı karşılayabilir mi? Bilgi ve tecrübe sahibi abilerimden rica ediyorum bana biraz tafsiyede bulunurlarsa sevinirim. Ortalama 5bin tl lik bi makina bana uyar:) Şimdiden teşekkür ederim... |
|
Başa dön |
|
|
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
|
urbanist Tecrübeli Üye
|
Tarih: Sal Eyl 28, 2010 8:28 am Mesaj konusu: |
|
|
ossan, merhabalar. eğer küçük olmaz dersen Honda cbf 150 yada Yamaha ybr 125 almanı tavsiye ederim. sıfır km alırsın 2 sene masrafsız binersin, az yakar tasarruf edersin. ha uzun yola gider mi dersen http://www.endurocu.com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=8494 bu linki tıkla derim.
kal sağlıcakla... _________________ BMW'sini satan bilge |
|
Başa dön |
|
|
ossan Yeni Üye
|
Tarih: Çrş Eyl 29, 2010 7:07 am Mesaj konusu: |
|
|
urbanist paylaşımını inceledim teşekkür ederim. Aslında benim beğendiğim birkaç motosiklet var biri de xt125r. Bunu kullanamazmıyım uzun yolda? yada wr125x? |
|
Başa dön |
|
|
urbanist Tecrübeli Üye
|
Tarih: Çrş Eyl 29, 2010 12:19 pm Mesaj konusu: |
|
|
ossan, hiç kros yada süpermoto sahibi olmadığım için bu tarz motorlar hakkında hiç fikrim yok. kullanan arkadaşlar yorumlarını yaparlar. ancak selesi yüzünden uzun yolda rahatsız eder gibi geliyo bana... _________________ BMW'sini satan bilge |
|
Başa dön |
|
|
sipsivri Tecrübeli Üye
Kayıt: Mar 21, 2008 Mesajlar: 117 Nerden: Göztepe-İstanbul
|
Tarih: Çrş Eyl 29, 2010 12:22 pm Mesaj konusu: |
|
|
Honda Falcon NX 400 bence tam aradığınız motor _________________ Engin YALÇINALP - 0 Rh (+)
Honda Transalp - 34 GS 6679
Göztepe - İSTANBUL
http://www.facebook.com/sipsivri |
|
Başa dön |
|
|
|
|