Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
suzeko Suzuki Grubu
|
Tarih: Çrş Nis 07, 2010 9:22 pm Mesaj konusu: Buggy Buggy Buggy by Suzeko |
|
|
Arkadaşlar merhaba yaklaşık 6 aylık emek sonucunda ortaya çıkardığım Buggy mi sizlerle paylaşmak istedim. Araç 350 kg ağırlığında, 250cc çift silindirli 5 vitesli skygo chopper dan aldığım motorla tahrik alıyor. Tamamen el emeği göz nuru
Aşama aşama oluşumundan birkaç foto paylaşmak istedim..
[IMG]http://i897.photobucket.com/albums/ac174/suzekom/Foto-
0442.jpg[/IMG]
İşte böyle.. Araç tamamen benim tarafımdan Bilgisayar destekli tasarım programları ile dizayn edildi. Tüm kaynaklı birleştirmeler Gazaltı ve Argonla yapıldı. Amortisörler birbirinden bağımsız. İtiş arkadan ve güç ile hareket her iki tekere şaftlar ile iletiliyor. Motor soğutması için 1 adet 24 v blover sürücü kumandası ile motora hava üflüyor. Direksiyon kutusu sahinden. Akslar ve poryalar da şahinden. Şu anda lastikler ufak yakında yenileri gelecek ve araç iyice yükselecek. _________________ Önemli olan iyi sürmek değil, sürerken iyi hissetmektir.
Erkan TÜRKKAN
YAMAHA MT03
MASTEROFTORK |
|
Başa dön |
|
|
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
|
pyschotronic Tecrübeli Üye
|
Tarih: Prş Nis 08, 2010 7:01 pm Mesaj konusu: |
|
|
izmirden gidicem bu makine bakmaya + binerim bide haberiniz olsun..burdan oraya gitcem bide binmicem..
ellerinize sağlık dehşet olmuş MONSTER muhaa _________________ Bülent ERDİ 05369625577
|
|
Başa dön |
|
|
suzeko Suzuki Grubu
|
Tarih: Prş Nis 08, 2010 9:23 pm Mesaj konusu: |
|
|
beklerim ne demek _________________ Önemli olan iyi sürmek değil, sürerken iyi hissetmektir.
Erkan TÜRKKAN
YAMAHA MT03
MASTEROFTORK |
|
Başa dön |
|
|
Misafir Misafir
|
Tarih: Cum Nis 09, 2010 8:42 pm Mesaj konusu: |
|
|