Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
TA6B Yamaha Grubu
|
Tarih: Prş Nis 07, 2005 1:29 pm Mesaj konusu: Sohbet ve Site Messenger |
|
|
Arkadaşlar birçoğunuz bilir ama ben bilmeyenler için tekrar yazıyorum.
Sitemizin Sohbet odasında yazılara smile eklemek isteyenler sağ alt tarafda küçük bir + işaret görecekler. Bu linki tıkladığınızda tüm smileler açılır ve dilediğinizi ekleyebilirsiniz.
----------
Sohbet odasında yazılan yorum başlıkları 30 ile sınırlandırılmıştır. Yani scrool aşağıya çekildiğinde en son yazılan 30 mesajı görüntüleyebilirsiniz. Ancak daha fazlasını görmek istiyorsanız (yani ilk günden bu güne kadar yazılan tüm yorumları anlamında) o zaman ana menüden "Sohbet Odası" linkine tıklayın ve sol alt kısımda bulunan "Next" linkiyle bir sonraki sayfayı görüntüleyin ve/veya "All" linkiyle tüm mesajlara ulaşın
----------
Gelelim Site Messenger'a; Site Messenger anında ve hızlı yazışmaları içerir. Mesaj (refresh) gönderimi ve alımı 2-3 saniye gibi çok kısa sürede gerçekleşir. Site Messenger flash tabanlıdır ve popup açar. İşletim sistemi XP olan bazı arkadaşlarımızdan Site Messenger'da mesaj yollayabildiklerini ancak alamadıklarını duymaktayız. Sanırım popup block devreye giriyor ve gelen mesaj penceresi açılmıyor. XP kullanmadığım için nereden ve nasıl düzeltilir yorum yapamıyorum. Bilenler yazarsa iyi olur.
----------
Site Messenger'da smile yollamak için kod içindeki kısayolları yazmanız yeterlidir;
ÖRNEK:
Cool =
Confused =
Surprised =
Sad =
Very Happy =
Rolling Eyes =
Smile =
Crying (Very Sad)
Mad =
Razz =
Laughing =
wink
Site Messenger'da sağ üst tarafda yanıp sönen mavi link tıklandığında "Hesabınız" bölümüne gidersiniz. En alt kısımda sol baştaki linke tıkladığınızda açılan pencerede tüm üyelerin nicklerini görebilir ve offline olan üyelere de kısa mesaj yollayabilirsiniz. Üye online olduğunda mesajınızı alacaktır. Hemen sağındaki [i] Üye Bilgilerinize ulaşabilirsiniz. Üçüncü linkte size daha önce gelen mesajlardan silmediklerinizi okuyabilir ve cevaplayabilirsiniz. Silmediğiniz mesajlar bu bölümde saklanır. Sol baştan dördüncü linki tıkladığınızda açılan pencerede o anda online olan üyeleri görebilirsiniz. En sağ baştaki link üye listesini refresh yapar yeniler.
----------
Site Messengerin en alt kısmında size gelen okunmuş ve okunmamış mesajlarınızın sayısını görebilirsiniz. _________________ Gökşin Y.KIVANÇ
Honda CRF1000L Africa Twin & SYM Fiddle II 125
OSCAR | Golden Retriever
|
|
Başa dön |
|
|
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
|
ssaygl Demirbaş Üye
|
Tarih: Prş Nis 07, 2005 2:19 pm Mesaj konusu: |
|
|
gökşincin bir sorunum daha var.acaba kendi imaz kısmımıza ek yazı ve bilgileri nasıl yazabiliyoruz.mesela sen imza atmışsın ahanda imzam demişsin...çek senet işlerinde kullanabilirsiniz ben nasıl yapacağım hani yani bunun içinde bilgilendirsen ne güzel olur gökşincim _________________
|
|
Başa dön |
|
|
orby KTM Sever
|
Tarih: Prş Nis 07, 2005 2:33 pm Mesaj konusu: |
|
|
EN BÜÜK ADMİN BİZİM ADMİİNNN _________________ OrbY
Ktm de sever Virago da
0 Rh +
Jinlun 150 Marauder
34 FYA 99 |
|
Başa dön |
|
|
ssaygl Demirbaş Üye
|
Tarih: Prş Nis 07, 2005 3:27 pm Mesaj konusu: |
|
|
orby demiş ki: |
EN BÜÜK ADMİN BİZİM ADMİİNNN |
orby tamam anladık ta herşeyide adminin üzerine yıkmayalım .hadi bakalım sen anlat imza kısmında ki orby ktm sever 'i nasıl ekledin yardımcı olur musun bana ben beceremiyorumda ciddiyim yaaa kimse söylemiyecekmi .valla tüm imzalarınızı kötü niyete kullanırım bunu söylüyeyim _________________
|
|
Başa dön |
|
|
orby KTM Sever
|
Tarih: Prş Nis 07, 2005 3:50 pm Mesaj konusu: |
|
|
aa songülümm..pardon yaa admine yalakalık yapcas diye soruyu atlamışım..bak güsel kardeşim..bu sayfanın en üstünde hesabınız die bişi var..oraya bir tık..bilgilerimi düzenle mi ne ööle bişi çıkcak..oraya da bi tık...orda imza diye bi bölüm var...oraya imzanı yazıp,atıp..her ne yapacaksan yapıp imzamı ekle diosun...hoooppp ekliosuuunnnn...budur songülümm...
doru mudur saygıdeğer adminimmm.. _________________ OrbY
Ktm de sever Virago da
0 Rh +
Jinlun 150 Marauder
34 FYA 99 |
|
Başa dön |
|
|
|
|