Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
horizon Tecrübeli Üye
|
Tarih: Pzr Şub 28, 2010 12:46 am Mesaj konusu: 2010- MotoPLUS'tan Sıcak Görüntüler! |
|
|
Merhaba arkadaşlar,
26 Şubat 2010 cuma günü Fuardayıdık!
Görüntüler ektedir.
Adnan Menderes Hava Limanı.. Hareket saatini beklerken!
Heyecan dorukta...
Atatürk Hava Lİmanına tam zaanında indim... Saolasın Onur Air senden beklenmedik bir performans!Aferim...Hava limanından metro ile fuar alanına geçiş ve metro çıkışında MotoPlus'a ücretsiz servis emrinize amade...
Saat 12.00 gibi Fuar girişindeyim! Şükür kavuşturana...
Girişte sol tarafta sanırım Holl 9 da Çin firaları ve Hudson Deri, motosiklet dernekleri bulunuyor.
Üst kattan görüntü.Burada Markalar tanııtm yapıyor.
Markaların bulunduğu üst katta hemen solda Trıump TIBER var! Bakmadan geçmek hemen hemen imkansız! Şahane, enfes, mükemmell...
Çantalı güzel!
Vespa! bAşka birşey yahu...
On tane motorun olsada bir adet Vespa Scooter'in olacak kardeşim.
İşte...Eski bir dost! Hatıralarda yer etmiş sarı kurbağa! Acaba? bir tane alsak mı? Pek bi ŞIK!
Bu ne Yahu! Motor u Araba mı? Evrimini tamamlayamaış arada kalmış acaip bir vasıta işte!
Beni fuarda en çok etkileyen motorlardan biri! VFR 800. (Hiç tarzım olmasa bile)
Oyy oyyy! Kırmızının zerafeti ve asaleti!
Airbeg' i açılmış bir GoldWıng... Zavallıcık. Pek masum görünüyor...
Honda yapacağını gene yapmış.... CBF 600 çok YAŞA! (Beyaz...beyaz...beyazz)
Başka bir BEYAZ GÜZELLİK! Transalp 700 VA- Eğer kırmızı rengini geçen sene almamış olsaydım kesinlikle BEYAZ'ını alırdım.... Vuruldum resmen!
Kafamdaki HONDA kanatları! Ee bir insanın fikri neyse zikri de odur! Bakmayın YAMAHA tişörtü ve şapkası sadece yanısama.... (Reklam Aldım da. O bakımdan! )
Ve sonunda olan oldu! YAMAHA bunu da yaptı...GS 1200 sıkı tutun...Zİra Yamaha Super Tenere 1200 cc tahtını sallayacak gibi görünüyor...
Ohhh... Ohhh....
Yakından görmek isteyenler için.... Fırst Edition yazıyooo
Çok yakışıklı makina...Hemde şaftlı...
Pekde yakıştım... Öyle değil mi?
Saat 13.30 gibi Ankara'dan dostlarım geldi. Osman Abi ve Çetin! Bol bol malzeme aldık kendileri ile.. Hemde Dostlarımla vakit geçirdim. _________________ DegerLi SahsiyeT, İki TeKErLi MüSteSnA kİşiLiK... |
|
Başa dön |
|
|
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
|
pyschotronic Tecrübeli Üye
|
Tarih: Pzr Şub 28, 2010 1:05 am Mesaj konusu: |
|
|
süper tenereye bayılıom yaa...allahım ne zaman nasip etcek bakalım..
istanbuldan arkadaşımda ordaydı..foto alcakmış..onun sayesinde yüklerim bende özellerden
saol paylaşım için horizon..yüreğine sağlık... _________________ Bülent ERDİ 05369625577
|
|
Başa dön |
|
|
horizon Tecrübeli Üye
|
Tarih: Pzr Şub 28, 2010 1:50 am Mesaj konusu: |
|
|
Devamı pek yakında...
Şimdi uyku zamanı..
_________________ DegerLi SahsiyeT, İki TeKErLi MüSteSnA kİşiLiK... |
|
Başa dön |
|
|
Kaan Demirbaş Üye
|
Tarih: Pzr Şub 28, 2010 2:03 pm Mesaj konusu: |
|
|
Güzel görüntüler için teşekürler _________________
950 Adventure |
|
Başa dön |
|
|
lisaa Yeni Üye
|
Tarih: Çrş Arl 17, 2014 11:59 am Mesaj konusu: |
|
|
Ben Demaks telefon açmak için yeterli olduğunu düşünüyorum. Hiç tanıştın mı? _________________ Our Actual Exams and NS0-156 gre exam provide you 100% pass guarantee. You can get access to cisco exam and [url=https://www.facebook.com/Princip |
|
Başa dön |
|
|
|
|