Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
nevel Katılımcı Üye
|
|
Başa dön |
|
|
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
|
dark_face Tecrübeli Üye
Kayıt: Jan 23, 2009 Mesajlar: 202 Nerden: istanbul - Sarıyer
|
Tarih: Prş Arl 17, 2009 5:13 pm Mesaj konusu: |
|
|
bunu duymuştum fakat görmemiştim. bence harika bir olay ayna kullanmayı minimuma indirecek bir ürün. kısa zamanda gelsede yakından inceleme fırsatı bulsak. _________________ Hayaller gerçek olunca.... : Africa Twin....
Zafer ÜSTE
Honda XRV750 Africa Twin
Honda CRM250r
Suzuki DL650 Vstrom
Suzuki RM250 |
|
Başa dön |
|
|
Misafir Misafir
|
Tarih: Prş Arl 17, 2009 11:43 pm Mesaj konusu: |
|
|
bu kaskı yakından gördüm, muhtemelen markası da aynıydı.baslangıcta bişey anlasılmıyor ama bi süre sonra görüntüyü anlamlandırmaya baslıyorsunuz ve muazzam bi hale geliyor.10 dakika kadar kafamda tuttum (motor kullanmadan satıldıgı yerde ) bu videodaki kadar ön görüsü engellemiyor.ve kafanın kucucuk hareketleri ileher tarafı size sunuyor.özelikle gece daha da kullanıslı olacaktır.
bayii degil bu arada gördugum yer eski salıpazarında kadıköyde .3-4 kask vardı bunun gibi |
|
Başa dön |
|
|
MesutKORKMAZ Kıdemli Üye
|
Tarih: Cum Arl 18, 2009 10:30 am Mesaj konusu: |
|
|
İki zıt yönde ilerleyen görüntü insanın dikkatini dağıtabilir diye düşünüyorum. Bazı insanlar trende, vapurda gidiş yönüne ters bile oturamazlar. Bu kaskla ne yaparlar o zaman? _________________ BMW F650GS
05324625892
|
|
Başa dön |
|
|
matafix Tecrübeli Üye
|
Tarih: Çrş Oca 27, 2010 5:07 pm Mesaj konusu: |
|
|
bence ilginç bi okadarda iş görür tahminim..geride kör nokta olayı yaşanmaz...yalnızca kask biraz iri duruyor...sistem tutulursa diğer üreticilerde değerlendirir..zannedersem.... |
|
Başa dön |
|
|
|
|