Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
sigortaci Yeni Üye
|
Tarih: Sal Tem 14, 2009 11:06 am Mesaj konusu: F650CS DÜŞÜNÜYORUM NE DERSİNİZ? |
|
|
f650cs ile ilgili her türlü bilgi özellikle olumlular için ayrıca tşk edilir. _________________ ALtIN ÇÖpE DÜşSE DEğERİnİ KAYbEDErMİ? TEnEKEyİ ParLatSan ÇEyREK ALtIN edeRmi? |
|
Başa dön |
|
|
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
|
hoca Demirbaş Üye
|
Tarih: Sal Tem 14, 2009 5:34 pm Mesaj konusu: |
|
|
Makınası duzgunse al özellikle teker aktarım sıstemıne dıkkat et. |
|
Başa dön |
|
|
aleko Kıdemli Üye
|
Tarih: Çrş Tem 15, 2009 3:42 pm Mesaj konusu: Re: F650CS DÜŞÜNÜYORUM NE DERSİNİZ? |
|
|
sigortaci demiş ki: |
f650cs ile ilgili her türlü bilgi özellikle olumlular için ayrıca tşk edilir. |
sigortalarsan,
olumludur.
aleko
xt660r
En son aleko tarafından Çrş Tem 15, 2009 4:42 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
Başa dön |
|
|
erolkutlu Değerli Üye
|
Tarih: Çrş Tem 15, 2009 4:39 pm Mesaj konusu: |
|
|
Ne maksatla nasıl kullanacağınızı sormak gerekir ?...
"Enduro" ile alakalı bazı fikirleriniz varsa "uzak durun"! malum aktarım sistemi...
Satmaya kalktığınızda başka sorun,.... Parça, servis v.b. apayrı bir sorun... Aslında Borusan'ı arayıp bu aletten Türkiye'de toplamda kaç adet satıldığını ve internetten bunlardan kaçının "satılık" ilanıyla yer aldığını orantılarsanız, sanırım ne yapmanız gerektiğiyle ilgili bir fikir edinmiş olursunuz _________________ The Rider of Iron Horse |
|
Başa dön |
|
|
pelletizer Demirbaş Üye
|
Tarih: Çrş Tem 15, 2009 7:23 pm Mesaj konusu: |
|
|
F650 CS değil de GS olanı uygundur.Cruiser hariç tiriger kayış lı sistem bana göre en zayıf en sorun çıkarabilecek aktarım sistemidir.
Cruiser de çoğunlukla asvalt kullanım ağırlıklı ise uygundur,çamur ,tozlu ortam,performanslı kalkışlar
tirigerin ömrünü tüketen ana faktörlerdir.Bu tip aktarım sistemi olan motosikletlerin ikinci elide zayıftır.slm. _________________
|
|
Başa dön |
|
|
|
|