Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
hoca Demirbaş Üye

|
Tarih: Çrş Tem 15, 2009 8:36 pm Mesaj konusu: |
|
|
kardeşim ne bıçım makına buluyorsunuz .Adam gıbı enduromu racıngmı yoksa choopermı ıstıyorsun.  |
|
Başa dön |
|
 |
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
 |
koseogluu Katılımcı Üye

|
Tarih: Çrş Eyl 23, 2009 6:47 pm Mesaj konusu: |
|
|
erolkutlu demiş ki: |
Ne maksatla nasıl kullanacağınızı sormak gerekir ?...
"Enduro" ile alakalı bazı fikirleriniz varsa "uzak durun"! malum aktarım sistemi...
Satmaya kalktığınızda başka sorun,.... Parça, servis v.b. apayrı bir sorun... Aslında Borusan'ı arayıp bu aletten Türkiye'de toplamda kaç adet satıldığını ve internetten bunlardan kaçının "satılık" ilanıyla yer aldığını orantılarsanız, sanırım ne yapmanız gerektiğiyle ilgili bir fikir edinmiş olursunuz  |
Sonuna kadar katılıyorum. Bu noktaları iyi analiz etmek gerek. _________________ koseoglu... A rh(-) |
|
Başa dön |
|
 |
tahatrek Tecrübeli Üye

|
Tarih: Çrş Eyl 23, 2009 8:40 pm Mesaj konusu: |
|
|
Sağlam ve konforlu makina ama bir enduro değil... kayışı 50-60 binde değişim oluyor. _________________ f650cs |
|
Başa dön |
|
 |
wolfmann08 Tecrübeli Üye

|
Tarih: Prş Eyl 24, 2009 2:39 pm Mesaj konusu: |
|
|
Artvinde bir tane var bu makinadan Zincir yerine kevlar malzemeden yapılan kayış var racing turing ortası bir şey faruk abiye soruyorum performansını çok memnun olduğunu söylüyor yakıt kalkış duruş birde endurolara göre alçak faruk abinin de boyu kısa ben alırmıyrdım ? benım tarzım degıl ben endurocuyum fakat sizin kullanım alanınız ne onu bılemıyorum. hayırlısı olur umarım _________________ XL 650 TA 2001
0 RH (+)
Ufuk ÇELİK
www.artvinmotosikletkulubu.com |
|
Başa dön |
|
 |
|
|