Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
okanakcay Değerli Üye
|
Tarih: Pzr Tem 19, 2009 9:24 am Mesaj konusu: |
|
|
sen bir klr al, sıkıntı yaşama hem de bu saydıklarının yarı parasına _________________ bir aşktır motosiklet. tatmayan bilemez.
Okan AKÇAY |
|
Başa dön |
|
|
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
|
erolkutlu Değerli Üye
|
Tarih: Pzr Tem 19, 2009 9:55 pm Mesaj konusu: |
|
|
Transalpi de düşün derim... _________________ The Rider of Iron Horse |
|
Başa dön |
|
|
hakan2 Kıdemli Üye
|
Tarih: Pts Tem 20, 2009 10:03 am Mesaj konusu: |
|
|
arazi ağırlıklı kullanacaksan transalp asfalt ağırlıklı diyorsan dl _________________ HAKAN SAĞER
İŞİNİ SEVİYORSAN GELİŞTİR SEVMİYORSAN DEĞİŞTİR = honda transalp (2005) |
|
Başa dön |
|
|
psile2 Tecrübeli Üye
|
Tarih: Pts Tem 20, 2009 12:26 pm Mesaj konusu: |
|
|
Merhabalar
Herkes kendine göre yorumlarda bulunmuş ve yorumların çoğu da nesnel; genelde herkesin bindiği motor en iyisidir, o bakımdan!!!
Ben şu anda TA kullanıyorum, bir önceki motorum da 2000F650GS'di. Daha önce bir konu başlığı altında ikisini kıyaslamaya çalışmıştım zaten. Gene de kısaca özetlemek gerekirse asfalt ağırlıklı ya da arazi hiç farketmez TA konforuyla kesinlikle ön plana çıkıyor. Ama benim için ABS gibi aksesuarlar önemli, ayrıca benzine çok para veremem diyorsan o zaman da bol titreşimine rağmen f650 ön plana çıkıyor.
Peki DL, eğer 2004 model 20-30binlik bir motora-malzeme kalitetesi çok da iyi olmayan- 12bin TL verebilirim diyorsan, bence DL de tam bir canavar, benim de hayalimde olan bir makine. Ama dediğim gibi, baştan bol paran varsa sadece. Arazide de, çok çetin bir arazi olmadığı ve üzerinde uygun aksesuarlar olmadığı sürece bence bir motor ister Dakar olsun, isterse de TA olsun sahibi kadar gidebiliyor, dolayısıyla DL de her yere gider,zaten gittiği de ispatlanmıştır!!!
Sonuç: F650= +Ekonomi, aksesuar, marka
-Titreşim, tireşim, titreşim
DL= +Performans, yakıt ekonomisi, yakışıklılık
- Fiyat, biraz fazla hızlı))
TA= + Arazi yeteneği, yakışıklılık, yılların tecrübesi
- Yakıt, eski teknoloji motor, düşük performans
NOT: Bütün yazılanlar benim görüşümdür!!!! |
|
Başa dön |
|
|
psile2 Tecrübeli Üye
|
Tarih: Pts Tem 20, 2009 12:29 pm Mesaj konusu: |
|
|
Merhabalar
Herkes kendine göre yorumlarda bulunmuş ve yorumların çoğu da nesnel; genelde herkesin bindiği motor en iyisidir, o bakımdan!!!
Ben şu anda TA kullanıyorum, bir önceki motorum da 2000F650GS'di. Daha önce bir konu başlığı altında ikisini kıyaslamaya çalışmıştım zaten. Gene de kısaca özetlemek gerekirse asfalt ağırlıklı ya da arazi hiç farketmez TA konforuyla kesinlikle ön plana çıkıyor. Ama benim için ABS gibi aksesuarlar önemli, ayrıca benzine çok para veremem diyorsan o zaman da bol titreşimine rağmen f650 ön plana çıkıyor.
Peki DL, eğer 2004 model 20-30binlik bir motora-malzeme kalitetesi çok da iyi olmayan- 12bin TL verebilirim diyorsan, bence DL de tam bir canavar, benim de hayalimde olan bir makine. Ama dediğim gibi, baştan bol paran varsa sadece. Arazide de, çok çetin bir arazi olmadığı ve üzerinde uygun aksesuarlar olmadığı sürece bence bir motor ister Dakar olsun, isterse de TA olsun sahibi kadar gidebiliyor, dolayısıyla DL de her yere gider,zaten gittiği de ispatlanmıştır!!!
Sonuç: F650= +Ekonomi, aksesuar, marka
-Titreşim, tireşim, titreşim
DL= +Performans, yakıt ekonomisi, yakışıklılık
- Fiyat, biraz fazla hızlı))
TA= + Arazi yeteneği, yakışıklılık, yılların tecrübesi
- Yakıt, eski teknoloji motor, düşük performans
NOT: Bütün yazılanlar benim görüşümdür!!!! |
|
Başa dön |
|
|
|
|
|
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
|
|
|