Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
hoca Demirbaş Üye
|
Tarih: Prş Tem 02, 2009 4:59 am Mesaj konusu: |
|
|
Sizin karşılaştırdığınız modeller içinde DL 650 . |
|
Başa dön |
|
|
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
|
sekoucdal Tecrübeli Üye
|
Tarih: Prş Tem 02, 2009 10:54 am Mesaj konusu: |
|
|
DL 650 |
|
Başa dön |
|
|
HTBAYDAR Tecrübeli Üye
|
Tarih: Prş Tem 02, 2009 1:03 pm Mesaj konusu: |
|
|
Pegaso kullanıyorum, çok memnunum... BMW nin tipi bena hitap etmiyor ve titreşimi biraz fazla. DL çok şık ve asfalt yolda çok kullanışlı olduğu söyleniyor. 3 motorla da tam yüklü olarak en dik yokuşlarda 120nin altına düşmezsin. F650 ve Peggynin torku, DLnin beygiri iyidir. F650 en az yakanı, parçası-işçiliği en pahalı olanı. Suzukinin servis-parça sorunu olduğunu duymadım. Peggy için apriliabikers.net öneririm. F650 ise Borusan... Temizi olursa hiçbiri üzmez seni diye düşünüyorum.
Hangisinin tipini sevdiysen onu al... Çok önemli. _________________ "in the land of the blind, one eyed is the king..." |
|
Başa dön |
|
|
gezgin_33 Katılımcı Üye
|
Tarih: Prş Tem 02, 2009 1:12 pm Mesaj konusu: |
|
|
İlginize teşkkürler arkadaşlar... _________________ Bana Birşey Olmaz Deme Kullan Koruyucu Malzeme. Özellikle de KASK. |
|
Başa dön |
|
|
skakfilozofu Yeni Üye
|
Tarih: Pzr Tem 19, 2009 1:47 am Mesaj konusu: |
|
|
bende diyorumki asfalt kullanım istiyorsan DL alabilirsin ama asfalt harici kullanım diyorsan DL 5 para etmez çünkü hiçbir özelliği enduro değildir.enduro görüntüsüne bürünmeye çalışmış ama becerememiş bir touring motordur.bir kere jantları alaşımdır.eğer sizin yayla yolları çok taşlık kayalıksa DL yi listenden sil.yok yolları hafif bozuksa DL seni herşeyiyle tatmin eder. _________________ o paraya araba alınır bea!!
iki teker tek yol tek ruh |
|
Başa dön |
|
|
|
|