Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
Karahisar03 Değerli Üye

|
Tarih: Pts Ekm 20, 2008 9:53 pm Mesaj konusu: |
|
|
Çok güzel bir gezi. Resimler harika okurken bende gezdim sanki. Bu arada KLR harika makina, bende Ağustosta 2500 km kadar Adanadan izmir gidiş dönüş gezi yaptım makina hiç problem çıkarmıyor, tabiki bakarsanız. Sizi tekrar tebrik edyorum. Yolunuz Adana ya doğru düşerse beklerim. Selamlar. |
|
Başa dön |
|
 |
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
 |
Triumph Tecrübeli Üye

|
Tarih: Pts Ekm 20, 2008 10:37 pm Mesaj konusu: |
|
|
evet arkadaşlar karadeniz geziniz süper inanın çok güzel kareler yakalamışsınız klr,yi de baya yüklemişsiniz enduro bu bişey olmaz buna yaylana yaylana gider ama o kadar sucuk nasıl yediniz hayret mideniz bozulmadımıya neyse ellerinize sağlık samsunada yolunuz düşerse bekleriz sağlıcakla kalın......... _________________ HÜSNÜ ÇAKAR
efsane satıldı ruhu yüreğimde saklı TRİUMPH daytona 650cc (efsane baba yadigarı) |
|
Başa dön |
|
 |
cemt55 Kıdemli Üye

|
Tarih: Pts Ekm 20, 2008 10:40 pm Mesaj konusu: |
|
|
Çok güzel bir gezi olmuş arkadaşlar tebrik ederim. Böyle bir tur 2 kişi ve bu kadar yükle ancak KLR gibi bir panterle yapılır değil mi?
Gezinize, motoruna (Nazar değmesin) ve Bauhaus fosforik yeleğine hayran kaldım. İnan aynısı bende de var. Çok pratik ve ucuz bir çözüm.
Selamlar,sevgiler. _________________ ''Tüm yollar ENDURO'ya çıkar.''
Cem TOPAÇ / XTZ 660 TENERE
''Dağ Keçimi Özlüyorum'' |
|
Başa dön |
|
 |
motorcuk Kıdemli Üye

|
Tarih: Sal Ekm 21, 2008 9:44 am Mesaj konusu: |
|
|
fotoğraflar çok güzel elinize sağlık paylaşım için teşekkürler _________________
m |
|
Başa dön |
|
 |
TA6C Tecrübeli Üye

|
Tarih: Çrş Ekm 22, 2008 12:34 pm Mesaj konusu: |
|
|
Tebrik ediyorum.Eminin yazacak,anlatılacak daha çok şeyiniz vardır.Yanlız rotanızı kücükte olsa bir haritada üzerinde foruma aktarsaydınız, çok hoş olurdu.
Yinemi karadeniz demeden önce Samsun'a selam vermden geçmeyin
Kalın sağlıcaklan _________________ Zafer ÖZDEMİR
'98 AT - SAMSUN
_______ 4Ever AT ______
http://www.bikepics.com/members/ta6c/ |
|
Başa dön |
|
 |
|
|