Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
ta5cik Katılımcı Üye

|
Tarih: Cmt Hzr 27, 2009 11:19 am Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşlar buradaki resimlerin bazılarını photobucket ten silmişim resimler kayboldu bulursam kendi imalatım olan çantanın yapım aşamasındaki resimleri eklerim .
Şimdi sizlere bir Amerika sitesinden bulduğum çok orijinal bir yan çanta yapımını resimlemek istiyorum. Yaklaşık maliyet çıkardım iki çantanın 150 TL civarında maliyeti var
1- bir tabaka alüminyum fiyatı 120 TL 2mm
2- kilit mekanizması isteğe göre yapabilirsiniz.
3- Birleştirme yerleri yaptırabilen alüminyum kaynak yaptıramayan perçinle birleştirir benim gibi
4- İç kısmı isteğe göre döşeme yapabilirsiniz.
Benim çıkardığım ölçü bu Bu resimdeki açılımı
Bu resim bitmiş ve montajı yapılmış şekli
KAWASAKİ ne de güzel olmuş eeee kawasakiyede bu yakışır.
Şimdi yapım aşaması ve ölçülerle beraber yalnız ölçüler inç siz değerleri 25,4 mm ile çarpar ve mm çevirirsiniz.
İşte arkadaşlar resimler bunlar yapılamayacak bir şey değil iş başlamak başlayınca bitiyor. Dediğim gibi tabaka alüminyumu alıp şekildeki gibi varsa preste kestirip büktürüyoruz yalnız bükme payı ve perçin payını unutmuyoruz. O kadarda zor değil elinizden biraz iş geliyorsa bu kadar orijinali olmasa da güzel bir çanta ortaya çıkacağından eminim en önemlisi benim eserim demek ve onunla gururla seyahat etmek. Hepinize kazasız yolculuklar dilerim _________________ KLR 600 33 E 4848
KLR 650 A
MOTOBECANE 49 cc(oğlumun)
TEL 0 505 519 29 95 |
|
Başa dön |
|
 |
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
 |
MesutKORKMAZ Kıdemli Üye

|
Tarih: Cmt Hzr 27, 2009 11:32 am Mesaj konusu: |
|
|
Paylaşım için teşekkürler.
Keşke ben de çantaları Koçtaş'tan almadan önce görebilseydim bu başlığı.
Bunlar da benimkiler.
http://www.endurocu.com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=7250 _________________ BMW F650GS
05324625892

En son MesutKORKMAZ tarafından Cmt Hzr 27, 2009 9:27 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
Başa dön |
|
 |
kerem-70 Katılımcı Üye

|
|
Başa dön |
|
 |
ta5cik Katılımcı Üye

|
Tarih: Pts Nis 26, 2010 9:23 am Mesaj konusu: Alüminyum yan çantalarımı satıyorum |
|
|
resimlerdeki çantalarımı satıyorum ihtiyacı olan arkadaşlara duyurulur. _________________ KLR 600 33 E 4848
KLR 650 A
MOTOBECANE 49 cc(oğlumun)
TEL 0 505 519 29 95 |
|
Başa dön |
|
 |
salihcakir Yeni Üye

|
Tarih: Çrş Eyl 12, 2012 1:17 pm Mesaj konusu: |
|
|
ta5cik demiş ki: |
Arkadaşlar buradaki resimlerin bazılarını photobucket ten silmişim resimler kayboldu bulursam kendi imalatım olan çantanın yapım aşamasındaki resimleri eklerim .
Şimdi sizlere bir Amerika sitesinden bulduğum çok orijinal bir yan çanta yapımını resimlemek istiyorum. Yaklaşık maliyet çıkardım iki çantanın 150 TL civarında maliyeti var
1- bir tabaka alüminyum fiyatı 120 TL 2mm
2- kilit mekanizması isteğe göre yapabilirsiniz.
3- Birleştirme yerleri yaptırabilen alüminyum kaynak yaptıramayan perçinle birleştirir benim gibi
4- İç kısmı isteğe göre döşeme yapabilirsiniz.
Benim çıkardığım ölçü bu Bu resimdeki açılımı
Bu resim bitmiş ve montajı yapılmış şekli
KAWASAKİ ne de güzel olmuş eeee kawasakiyede bu yakışır.
Şimdi yapım aşaması ve ölçülerle beraber yalnız ölçüler inç siz değerleri 25,4 mm ile çarpar ve mm çevirirsiniz.
İşte arkadaşlar resimler bunlar yapılamayacak bir şey değil iş başlamak başlayınca bitiyor. Dediğim gibi tabaka alüminyumu alıp şekildeki gibi varsa preste kestirip büktürüyoruz yalnız bükme payı ve perçin payını unutmuyoruz. O kadarda zor değil elinizden biraz iş geliyorsa bu kadar orijinali olmasa da güzel bir çanta ortaya çıkacağından eminim en önemlisi benim eserim demek ve onunla gururla seyahat etmek. Hepinize kazasız yolculuklar dilerim |
güzel bir paylaşım, piyasadaki çanyaların kalitesi ve fiyatları malum.
Bütür çanta imalatı yapan istanbulda biryer varmı ?
En son salihcakir tarafından Çrş Eyl 12, 2012 1:20 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
Başa dön |
|
 |
|
|