Ahmet Güngör | Bir Tutkudur Enduro! Atın sanki evrimleşip metale döndüğü devirlerden gelmiştir. Buram buram macera kokar. Her torku sonrakine can verir.
En uzun ve esnek ön amartisör oranıyla ve büyük çaplı cant çapıyla Devamı...
Alpaslan Kuzucan | Motosiklet Felsefesi Motosiklet sahibi olmak sizi motorcu yapmaz aynen piyano sahibi olmanın sizi müzisyen yapmayacağı gibi. Motorcular vardır,
ulaşımlarını motosikletle sağlayanlar vardır. Bir hedefe ulaşmak Devamı...
senn motorda cross olarak gayet güzel ama ben daha asfalt bişey olsun istediğim için yeni tenere 10 numara inş. kullanabilirim hayırlısı aslında pek korkmuyorum
Tarih: Pts Ksm 03, 2008 12:50 am Mesaj konusu:
hayırlı olsun allah kaza bela vermısın benımde ramzeyım oluyordukı bır telefon geldı temız cbr125 var dıye ramzey bayısıne gıden yolum bı anda değişti ve suan hondadayım _________________ EMİLYAN (HONDA CBR 125)
hızlı değil, eğlenceli olan tercihimdir.
Tarih: Pts Ksm 03, 2008 12:50 am Mesaj konusu:
ama ıcımde hala ramzeyın cınlılerın saglam krossunun surus zevkı aklımda bursa tepelerınde baya zıplamıstım eglencelı bı alet _________________ EMİLYAN (HONDA CBR 125)
hızlı değil, eğlenceli olan tercihimdir.
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa Önceki1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
7. sayfa (Toplam 7 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız