Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
Aldebaran Kıdemli Üye
|
Tarih: Pzr Oca 17, 2016 10:06 am Mesaj konusu: |
|
|
merhaba, buraya 2011 den beri yazılmamış olması ilginç.
KLE benim ilk heves ettiğim motordu ama sonra muhtelif sebeplerden olmadı. şimdi uzun yolda daha rahat gidebileceğimiz motor alalım diyoruz bir arkadaşımla. yeniden kle bakıyorum. ama acaba hala alınması önerilir ve parçası bulunur durumda mı? ne dersiniz? _________________ Vasıfsız Endurocu
Voge 300 Rally |
|
Başa dön |
|
|
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
|
turkizmir Demirbaş Üye
|
Tarih: Sal Oca 19, 2016 11:13 pm Mesaj konusu: |
|
|
öncelikle e-bay'dan rastgele Türkiyeye sevkiyatı var mı bakmak lazım. malum Türkiyede hem parça bulmak zor hemde bulduğun parçanın temizliği şüpheli birde buldun astronomik gereksiz derecede pahalı...baktın e-bayda hayati parçalara ulaşabiliyorsun en azından var olduğunu gördün bir şekilde getirtilir diyorsan ozaman almayı düşün... derim... |
|
Başa dön |
|
|
Aldebaran Kıdemli Üye
|
Tarih: Çrş Oca 20, 2016 7:45 am Mesaj konusu: |
|
|
Kullanicilar nerede acaba Turkizmir?
Kle parcalarina ozel siteler de var aslinda ama emin olamadim. Vazgecmek daha iyi sanki...
En azindan motor kompresyonuna falan baktirmali ama onu yapacak adam da bilmiyorum. _________________ Vasıfsız Endurocu
Voge 300 Rally |
|
Başa dön |
|
|
unsaloc Katılımcı Üye
|
|
Başa dön |
|
|
turkizmir Demirbaş Üye
|
Tarih: Çrş Oca 20, 2016 9:00 pm Mesaj konusu: |
|
|
Ama bizim facebookumuz yok
geleneksel forumcular olarak inatla buradayız )
Aldebaran, motor kompresor testlerini otolablara sorabilirsin. kompresor testi için bujilerden birini söküp motoru marşla döndürüp silindir odasının sıkıştırma anında ürettiği basıncı ölçümlüyorlar. değerlerin 120ye yakın çıkması gerekiyor. Benim 1998 F650 BMW vardı 250bin kilometre kullandım İzmir 3. sitede Otolab ta kompresör testi yaptırmıştım, 132 diye bir değer vermişti. çok çok çok ,y, olduğunu ve kurcalatmamam gerektiğini söylemişlerdi.... |
|
Başa dön |
|
|
|
|