Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
oldiron Yeni Üye
|
Tarih: Cum Mar 02, 2012 10:03 am Mesaj konusu: Hurdalardan Go Kart |
|
|
Benim zavallı F 650 min bir ara gaz teli kopmuştu. Onu yapalım derken motosiklet ustası arkadaşımla hadi bi de motoru indirelim dedim. Derken yanlış yap koyma ve çalıştırma ile yatağı sardırdık. Buradan başlayan süreç te birbirimize küstük, kavga ettik. Zavallı motosikletim 8.5 ayda başka bir usta da toplandı ve 1.080 lira masraf ettim. Sonrada arkadaşım yanıma gelerek özür diledi. Kısa bir müzakereden sonra barıştık. İyi çocuktur aslında tek sorunu inatçı ve dik kafalı olmasıydı. Bu arada bu arkadaşım şu linkte görüldüğü üzere bir araca imza attı.
http://video.ekolay.net/video-izle/otomobil/hurdalardan-yapilan-go-kart-araci/539512/
Şimdilerde bu aracı deniz kıyısında kumda aksiyon yapma amaçlı geliştiriyoruz. Amortisor eklemeleri ile üzerinde son aşamalar tamamlanıyor.
işte son gelinen nokta
Bittiğinde yaşayacağımız eğlenceyi de atacağım. Sıkı durun |
|
Başa dön |
|
|
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
|
suzeko Suzuki Grubu
|
Tarih: Cum Mar 02, 2012 10:38 am Mesaj konusu: |
|
|
slm, Görünce 3-4 yıl önce yaptığım buggy aklıma geldi. Heyecanınızı ve sevincinizi en iyi anlayanlardan biriyim. Emeğinize sağlık. Gelişmeleri paylaşırsanız sevinirim.
bu da benim yaptığım buggy, forumda güncelledim ve anasayfada çıktı, dilerseniz inceleyebilirsiniz. Çalışmalarınızdan başarılar diliyorum.
_________________ Önemli olan iyi sürmek değil, sürerken iyi hissetmektir.
Erkan TÜRKKAN
YAMAHA MT03
MASTEROFTORK |
|
Başa dön |
|
|
__face__ BMW Grubu
|
Tarih: Cum Mar 02, 2012 11:14 am Mesaj konusu: |
|
|
oldiron,
Vay vayy vaaaaayyy diyorum ve susmakla yetiniyorum...
Anladın sen onu... _________________ ...der __face__
Feyzhan
ÖZTÜRK
545 401 45 46 |
|
Başa dön |
|
|
oldiron Yeni Üye
|
Tarih: Cum Mar 02, 2012 5:33 pm Mesaj konusu: |
|
|
Ağabey ne yaptınız, keşke göstermeseydiniz. Bizimki yanında hurda gibi kaldı. ŞEvkimiz kırılacak. Şaka bir yana ellerinize sağlık. Biz projeye elde biriken hurda parçaları değerlendirebilirmiyiz diyerek yola çıkmıştık. 100cc lik cap motoru sonuçta. Bu motorla neler yapabileceğimize bakıyoruz. Bittiğinde tecrübelerimizi ayrıntılı burada yazarım.
ayrıca Feyzan şunu bir incele derim. Arada bir deneme yapmıştık
https://www.facebook.com/video/video.php?v=207560922665785 |
|
Başa dön |
|
|
MesutKORKMAZ Kıdemli Üye
|
Tarih: Cmt Mar 03, 2012 7:29 am Mesaj konusu: |
|
|
Elleriniza sağlık arkadaşlar. Bu tür uğraşlar insana büyük keyif veriyor. _________________ BMW F650GS
05324625892
|
|
Başa dön |
|
|
|
|