Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
Chaos Tecrübeli Üye
|
Tarih: Pts Şub 07, 2005 4:22 pm Mesaj konusu: Mükerrer açılan Topic veya cevaplar nasıl silinir? |
|
|
bugün başıma kaç sefer geldi cevap yazdıktan sonra gönderme butonuna tıklıyorum hata mesajı veriyor haliyle geri dönüp tekrar deniyorum...ama bu durumu farkettiğimde bütün cevaplar yerini almış oluyor haliyle ve de bu durumda 2 ve 3 tane aynı cevap yayınlanıyor sitede, bende editleyerek bunların içlerine durumu izah etmeye çalışan farklı bir şeyler yazmak zorunda kaldım bugün...
Bu durum aynı şekilde 2 tane her şeyiyle aynı mükerrer açılmış Topic de olabilir, bu tip sorunla karşılaştığımızda nasıl sileceğiz mükerrer cevap ve topicleri yardım!!! _________________ EgeAkdeniz MarmokKömürLiman |
|
Başa dön |
|
|
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
|
Kaan Demirbaş Üye
|
Tarih: Pts Şub 07, 2005 5:15 pm Mesaj konusu: |
|
|
Mesajının sağ üst köşesinde X işaretinden silebilirsin. Aynısı topiclerde de olması gerek.
Saygılar _________________
950 Adventure |
|
Başa dön |
|
|
Chaos Tecrübeli Üye
|
Tarih: Prş Şub 10, 2005 10:11 am Mesaj konusu: |
|
|
Kaan kusura bakma ama;
Alıntı: |
Mesajının sağ üst köşesinde X işaretinden silebilirsin. Aynısı topiclerde de olması gerek.
|
demişsin de sağ üst köşede X yok veya ben göremedim orada edit var o da sadece düzeltmede kullanılıyor, ben ise cevabı tamamen yok etmeyi istiyorum... Çünkü tamamen aynı içeriğe sahip iki cevap alt alta duruyor olduğunda bunlardan birini tamamen silmek, yok etmek nasıl yapılacak?
Aynı şey mükerre topicler içinde geçerli olabilir? _________________ EgeAkdeniz MarmokKömürLiman |
|
Başa dön |
|
|
TA6B Yamaha Grubu
|
Tarih: Prş Mar 17, 2005 6:28 pm Mesaj konusu: |
|
|
Chaos ben izah edeyim istersen;
Forumlarda moderatörler haricinde silme yetkisi yoktur. Ancak editlemeniz mümkün. Buna benzer olaylarla karşılaştığımızda ben veya mod arkadaşlarımız mükerrer olan mesajları siliyoruz siz rahat olun!
Forumlarda herkesin başına gelen bu olay bazen bana da oluyor. Mesajı yolluyorsunuz ancak gönderildi yerine "Debug Mode!" hatası veriyor. Dolayısıyla sizlerde yollanmadı diye tekrar tekrar yolluyorsunuz ve sonuç: alt alta 3-4 msj oluyor haliyle. Bu hata her zaman olmuyor ama bir dahaki sefere "Debug Mode!" hatası ile karşılaştığınızda sayfayı refresh yapıp mesajınızın gidip gitmediğine bakarsanız kesinlik kazanmış olur dostum. _________________ Gökşin Y.KIVANÇ
Honda CRF1000L Africa Twin & SYM Fiddle II 125
OSCAR | Golden Retriever
|
|
Başa dön |
|
|
okuryazar Demirbaş Üye
|
Tarih: Prş Mar 17, 2005 11:13 pm Mesaj konusu: |
|
|
Şimdi bir başka topic te yine başıma geldi.Daha önce de olmuştu halletmiştiniz.Size zahmet oluyor ama..Bundan sonra ben de kontrol edeceğim. Sevgiler. _________________ İçimden şu zalim şüpheyi kaldır,
Ya sen gel, ya beni oraya aldır...
Şinasi Gönenç
BMW R 1200 GS |
|
Başa dön |
|
|
|
|