Ahmet Güngör | Bir Tutkudur Enduro! Atın sanki evrimleşip metale döndüğü devirlerden gelmiştir. Buram buram macera kokar. Her torku sonrakine can verir.
En uzun ve esnek ön amartisör oranıyla ve büyük çaplı cant çapıyla Devamı...
Alpaslan Kuzucan | Motosiklet Felsefesi Motosiklet sahibi olmak sizi motorcu yapmaz aynen piyano sahibi olmanın sizi müzisyen yapmayacağı gibi. Motorcular vardır,
ulaşımlarını motosikletle sağlayanlar vardır. Bir hedefe ulaşmak Devamı...
Tarih: Pts Oca 21, 2008 12:27 am Mesaj konusu:
endurocu sitesinde olduğunu unutma ama bizler raceleri de kabul ediyoruz neden bizi çekemiyorsunuz.biliyorsun ki iki teker olsun motor olsun motorun düz yoldan başka yola girmiyorsa kullanma at gitsin.yada pahalı bi dekor olarak kullan.burada %99 katılımın motorcu ve endurocu olduğunu unutma.ve seninde bir gün döneceğin yer enduro olacak.çünkü düz yolda sıkılacaksın.düz yolda araç kullanmak çok kolaydır gelde dağda taşta kullan bide.hayırlı yolculuklar.
Kayıt: Feb 15, 2005 Mesajlar: 683 Nerden: istanbul/kadıköy OFFLINE
Tarih: Pts Oca 21, 2008 12:34 am Mesaj konusu:
seytan_h demiş ki:
endurocu sitesinde olduğunu unutma ama bizler raceleri de kabul ediyoruz neden bizi çekemiyorsunuz.biliyorsun ki iki teker olsun motor olsun motorun düz yoldan başka yola girmiyorsa kullanma at gitsin.yada pahalı bi dekor olarak kullan.burada %99 katılımın motorcu ve endurocu olduğunu unutma.ve seninde bir gün döneceğin yer enduro olacak.çünkü düz yolda sıkılacaksın.düz yolda araç kullanmak çok kolaydır gelde dağda taşta kullan bide.hayırlı yolculuklar.
sen yenisin galiba hocam
Fotograftaki motosiklet benim ama ben endurocu değilim , bu gün enduroya binerim yarın başka sınıf motosikletlere , motosikletlerin sınıfı olur ama ben motorcu olup daha geniş bir açıdan bakmaya ve yaşamaya çalışıyorum _________________ www.gezginmotorcu.com
Kayıt: Feb 15, 2005 Mesajlar: 683 Nerden: istanbul/kadıköy OFFLINE
Tarih: Pts Oca 21, 2008 12:59 am Mesaj konusu:
seytan_h demiş ki:
yazımı daha dikkatli okumanı tavsiye ederim kardeşim
(iki teker olsun motor olsun) bu da var yazımda
32 yaşında sitede 500 tane mesajı olan bir sürüde gezi topiği açmış , bir sürü teknik soruya yanıt vermiş avatarında da bir uzun yol endurosu olan birine burası endurocu sitesi diyince , yenisindir diye düşündüm ... _________________ www.gezginmotorcu.com
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız