Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
HaRd_SaW Kıdemli Üye
|
Tarih: Prş Arl 30, 2004 11:18 am Mesaj konusu: KTM 950 Adventure |
|
|
Arkadaşlar 950 yi bi incelemek gerektiğini düşündüm vedee bi başlık açtım tabiki
ilk resimde bende ama kimse kısmasın lütfen
saygılar
|
|
Başa dön |
|
|
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
|
HaRd_SaW Kıdemli Üye
|
Tarih: Prş Arl 30, 2004 11:56 am Mesaj konusu: |
|
|
Ya abiler ablalar bu motorun olayı bu işteya ama namuzssuz yoldada fenadır söliyim Yani Safkan Enduro hangisi siz karar verin artık |
|
Başa dön |
|
|
Kaan Demirbaş Üye
|
Tarih: Pts Oca 03, 2005 12:26 pm Mesaj konusu: |
|
|
Offff Off _________________
950 Adventure |
|
Başa dön |
|
|
HaRd_SaW Kıdemli Üye
|
Tarih: Pts Oca 03, 2005 12:42 pm Mesaj konusu: |
|
|
Ama biliosunuzki bu canavarın Dakar a girmesini engellediler bu sene kıskanıolar valla.... bakalım bu sene nolucak dakar da ilk üç günün sonunda Yamaha birinciydi geçen seneki gibi sonunda kim birinci oldu demeyin sakın :p
|
|
Başa dön |
|
|
oktayoktem Değerli Üye
|
Tarih: Prş Hzr 05, 2008 10:08 pm Mesaj konusu: |
|
|
Şimdilik 1500 km yol yaptım KTM 950 adv ile.. Daha önce AT , DL 1000 , TA toplamda 60-70 bin km yaptım.
AT'yi sattım çünkü yorulmuştu. 2 saat sonra mangala oturmuş hissinin dışında sorunsuz ...
DL 1000 : Açıkçası DL 1000 den ben bir şey anlamadım. Daha doğrusu sorun bendeydi. Çünkü ben ne istediğimi bilmiyordum ani bir kararla siparişini vermiş bulundum. İlk km lerde her şey güzeldi. AT tan sonra ciddi bir performans artışı hoş oluyor. Ama zamanla düşük devirlerde yavaş giderken , torkunu devrini yükselmek için ara gaz yaparken öksürmesi zaman zaman hiç olmadık kavşak dönüşlerinde stop etmesi, sonuna kadar yumuşatılmış süspansiyonuna rağmen hala racing gibi davranması , dubles lastikleri ile ''kardeşim beni enduro yapmaya çalışmayın benim ruhuma ters '' diye sayıkladığına şahit oldum...
TA: 186 santim boy ve 82 kilo ile sorun TA değil bende. Bu motoru hiç durdurmadan bir ömür boyu kullanmak mümkün.
KTM 950 ADV: Şimdiye kadar beni hayal kırıklığına düşürecek bir durum olmadı. DL 1000 den nasıl olur da daha saldırgan bir yapıya sahip olabiliyor hala çözmüş değilim. Bu bir yanılsama mı? Doğası gereği şehir içini pek seven bir hali yok. Biraz daha kullanayım detayları paylaşırım. |
|
Başa dön |
|
|
|
|