Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
teo Tecrübeli Üye
|
Tarih: Sal Ekm 03, 2006 9:23 pm Mesaj konusu: Post sırasında meydana gelen arızalar |
|
|
Gökşin hocam,çift post ,post ederken bağlantı kopması ,sitede yavaşlama gibi sorunlarım var .Herkeste aynı mı yoksa sadece bende mi oluyor? |
|
Başa dön |
|
|
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
|
SNOBDOC Tecrübeli Üye
|
Tarih: Çrş Ekm 04, 2006 12:00 am Mesaj konusu: |
|
|
Hepimiz aynı problemi yaşıyoruz galiba, topiklerde 3-4 tane aynı mesajı görmek mümkün _________________ Ne kendimle, ne başkalarıyla yarışırım
Halim Yılmaz, Antalya
1150 GS
1200 LT
www.akdenizmotosiklet.org |
|
Başa dön |
|
|
TA6B Yamaha Grubu
|
Tarih: Çrş Ekm 04, 2006 9:09 am Mesaj konusu: |
|
|
teo, maalesef aynı sorunları bende yaşıyorum. Hosting aldığımız şirketde sorunlar var. Son bir haftadır meydana gelen anormal yavaşlama ve forumlardaki aksaklık yüzünden telefon açtım ve kendileriyle görüştüm.
1 Hafta daha dişimizi sıkacağız. Yeni server almışlar ve Sabancı Telekom'a gidip faaliyete geçirmeleri gerekiyor. Ondan sonra uçarız heralde Bana verilen bilgiler bu doğrultuda. Eminim herkes rahatsız bu durumdan ama biraz sabır lütfen.
----------
NOT: Forumlarda yazılan mükerrer mesajlara gelince; arkadaşlardan ricam "Gönder" linkine tıkladıktan sonra mesajı gitmedi zannedip tekrar tekrar tıklayıp göndermesinler. Bir defa tıklayınca mesajınız veritabanına işleniyor zaten. Sayfayı yenileyince mesajınızın sayfada çıktığını göreceksiniz. _________________ Gökşin Y.KIVANÇ
Honda CRF1000L Africa Twin & SYM Fiddle II 125
OSCAR | Golden Retriever
|
|
Başa dön |
|
|
|
|