Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
transalp Demirbaş Üye
Kayıt: Jun 09, 2005 Mesajlar: 1068 Nerden: İstanbul/Kozyatağı ARh+
|
Tarih: Pzr May 21, 2006 1:46 am Mesaj konusu: "19-20 Mayıs Taraklı-Karagöl-Karasu Resimleri" |
|
|
Sevgili endurocu.com dostları; Öncelikle bu buluşmayı sağlayan Avrasi3(hasan) Arkadaşımıza teşekkür etmek istiyorum. Taraklı'ya Cuma günü vardığımızda bizi hemen buldu ve büyük bir misafirperverlik gösterdi. Öncesinde SONARTÇI ile irtibat sağlayan sevgili Serpil(Muhbir), bizi Sakarya da çay'a davet etti.. MAQARA(Ayhan) eşliğinde serpile uğradık, kuğulu parkta çay ve sodalarımızı içtik.. MAQARA karasuya gitmek üzere ön lastiği patlak halde bizden ayrıldı, biz de Taraklıya devam ettik..
Fazla sıkmadan resimleri sıralamaya başlıyorum oldukça fazla resim çekmişim seçmek ve yerleştirmek oldukça zor oldu.
Karagöl de tanıştığım endurocu.com üyesi ve diğer motor sitesi üyelerine yakın ilgi ve alakaları için de teşekkür ediyorum..
Samsun'dan gelen sevgili okuryazar(Şinasi) ile tanışarak özlemimizi giderdik, Samsundan katılan dostların sıcaklığı inanılmazdı, teşekkürler..
ve tekrar teşekkür sanırım Avrasi3 Hasan kardeşime, inanılmaz bir performans sergiledi, böyle bir grubu ağırlamanın zorluğunu bize hiç yansıtmadı, Taraklıya gelenlerin hepsiyle neredeyse tek tek ilgilendi, inanılmazdı, sağol, varol, iyi ki varsın.. Bu arada erken ayrıldığımızdan cuma günü köftelerini helal edin zira cumartesi görşmemizde hala bir masraf çıkartılmamıştı, borcumuz, borç
Dönüş de karasu ya uğrayıp MAQARA ya olan vefa borcumuzu ödedik, hatta bir gece önce takırdayarak geçirmişken, saat 3 sularında kendimi karasu sahillerinden denize attım ve süper bir yorgunluk attım
Hadi bakalım, resimleri merak edenler için Taraklı resimleri..
Transalp-Maqara-Muhbir-Sonartçı (Sakarya)
Taraklı Yolu
oldukça virajlı ve tırmanması bol bir parkur
İşte süper Avrasi3 Hasan kardeşim Taraklı Belediyesinde Makamındayız..
makam penceresinden bir görüntü.
Taraklı merkezden kareler..
Yarışmada çekilen Filmler içinden en iyi karelerin seçilmesi ve çerçevelenmesi buluşması..
Karagöl yolu
Karagöl yaylası başlangıç noktası
kısa sürede çadırımı kurdum
Kamp alanından görüntüler..
Sonartçı, yöre halkıyla kaynaştı
İşte Hasan kardeşimizin bizleri topladığı Orman gözetleme binası ve arazisi.. süper bir mekan içeride yatacak yerler hazır,manzara süper..
Tüm dostlar toplandık..
Bütün kızlar toplandı, helva olayı az sonra
Helva sonrası Şinası(Okuryazar)
Avrasi3 Hasan kardeşimizin oğlu Hüseyin, babasının yolunda candan bir şekilde bizlere yemek ve her konuda yardımcı oluyor..
Mangalın ev sahibi, e_erdun (ercü ) süper bir performans gösterdi, sevgili eşi de salata ve diğer tüm sunumlarda çok yardımcı oldu, kendilerine sonsuz teşekürler.
Veee Cuma günü sonu geliyor....son gün ışıkları..
Kamp gecesinde de temsili düğün ve çeşitli folklorik gösteriler vardı.
Oldukça soğuktu dostlar, ateşler sabaha kadar hep yandı.. hala burnuma odun kokusu geliyor..
Cumartesi sabah saat 07.30
Sonartçı kamp teftişinde
Bence asayiş berkemal
Olabilecek en güzel şey sabahın bir köründe yaylada demlik çay
Bu başlı başına bir topik konusu aslında skyteam vakası, sevgili Hasan kardeşimde benim akıbetime uğramış vidalar dökülmekte el birliğiyle vaziyeti kurtardık, özellikle hala bloklarda duran nakliyeden kalan lastik takozları çıkartarak motora rahat bir nefes aldırdık
Karasu-Kaynarca yolu
Karasu sahili..
sıcaktan, yoldan yanmış ve mayosunu da yanında katmış biri olarak kendimi Karadenizin serin sularına attım.. su oldukça güzeldi
ve son kare, sevgili Muhbir, gördüğün gibi görevimi yaptım ve Sonartçıya motor kullanmayı öğrettim işte resmi
Herşey için teşekkürler tekrar..
transalp/Volkan
_________________ **TRANSALP TEAM**
"Trafikte Motosikletleri hiçe sayan tüm sürücüleri ve kazaya sebebiyet verenleri kınıyorum" |
|
Başa dön |
|
|
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
|
PRECIOUS55 Tecrübeli Üye
|
Tarih: Pzr May 21, 2006 7:13 am Mesaj konusu: |
|
|
böyle güzel bir gezi ve raporuna ilk yazıyı ben yazdığım için mutlu oluyorum.hepinize teşekkürler. _________________ SELİM UĞUR BAYRAKTAR |
|
Başa dön |
|
|
MAQARA Demirbaş Üye
|
Tarih: Pzr May 21, 2006 9:16 am Mesaj konusu: |
|
|
suya girdin ha
bide bana deli derler
ee karasuyu nehride grödün nasılmış ? güzel dimiii _________________
|
|
Başa dön |
|
|
transalpp_fatih Demirbaş Üye
|
Tarih: Pzr May 21, 2006 10:58 am Mesaj konusu: |
|
|
.. _________________
**VArEdErOTeAm**
En son transalpp_fatih tarafından Cum Şub 24, 2017 10:08 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
Başa dön |
|
|
muhbir Tecrübeli Üye
|
Tarih: Pzr May 21, 2006 5:44 pm Mesaj konusu: |
|
|
sevgili transalp, ayşegül ve seni tanımak güzeldi.
yalnız sakarya merkezde çay içtiğimiz yer, çark mesire idi...
fotoğraflar ve anlatım çok güzel, elllerine sağlık,,,
şinasi abi, halit abi ve, yeşil şapka avatarlı abi ve akgün ile tanışmaktan ayrıca memnun oldum...akgün ile borçlar kaldı, ama neyse başka bir geziye bahane olsun bari _________________ A RH (+)
Honda XL 200
34 RGK 56 |
|
Başa dön |
|
|
|
|
|
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
|
|
|