Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
yamac01 Yeni Üye

|
Tarih: Pzr Ekm 15, 2006 11:41 pm Mesaj konusu: |
|
|
adanadan slm kle 500 _________________ KLE 500,2004
ENDURO-ADANA GROUPS
adananı ilk ve tek enduro gurubu
YOLUMUZ DAİMA AÇIK OLSUN.......
KASK TAKMAYAN BİZDEN DEGİLDİR !
 |
|
Başa dön |
|
 |
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
 |
__face__ BMW Grubu

|
Tarih: Pts Ekm 16, 2006 8:23 am Mesaj konusu: |
|
|
kle nası motor beyler... yanii salamlıık, motorun akselerasyonu, çekişi, arıza olasılıkları, kronik sorunları (mesela benim bildiğim debriyaj tasından şarıltı gelir genelde), hangi süratleri çıkarabiliyo, gibi bilgiler verirseniz sevinirim hee bide benzin tüketimi(normal kullanışta)... ve benim aklıma gelmeyen sizin aklınıza gelen herşey.... şimdiden teşekkürler... _________________ ...der __face__
Feyzhan
ÖZTÜRK
545 401 45 46 |
|
Başa dön |
|
 |
tanermavi Katılımcı Üye

|
Tarih: Çrş Ekm 18, 2006 7:45 am Mesaj konusu: |
|
|
__face__ demiş ki: |
kle nası motor beyler... yanii salamlıık, motorun akselerasyonu, çekişi, arıza olasılıkları, kronik sorunları (mesela benim bildiğim debriyaj tasından şarıltı gelir genelde), hangi süratleri çıkarabiliyo, gibi bilgiler verirseniz sevinirim hee bide benzin tüketimi(normal kullanışta)... ve benim aklıma gelmeyen sizin aklınıza gelen herşey.... şimdiden teşekkürler... |
ewet ya face'nin dediği gibi. neyi war neyi yok bu makinanın.
mesela parça sıkıntısı oluyomu? |
|
Başa dön |
|
 |
tanermavi Katılımcı Üye

|
Tarih: Çrş Ekm 18, 2006 7:47 am Mesaj konusu: |
|
|
kle nası motor beyler... yanii salamlıık, motorun akselerasyonu, çekişi, arıza olasılıkları, kronik sorunları (mesela benim bildiğim debriyaj tasından şarıltı gelir genelde), hangi süratleri çıkarabiliyo, gibi bilgiler verirseniz sevinirim hee bide benzin tüketimi(normal kullanışta)... ve benim aklıma gelmeyen sizin aklınıza gelen herşey.... şimdiden teşekkürler... |
|
Başa dön |
|
 |
tanermavi Katılımcı Üye

|
Tarih: Çrş Ekm 18, 2006 7:50 am Mesaj konusu: |
|
|
|
Başa dön |
|
 |
|
|
|
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
|
|
|