Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
dr_inanc_sargin Kıdemli Üye
|
Tarih: Çrş Hzr 15, 2005 1:37 pm Mesaj konusu: |
|
|
hocam sen daha kolayı ogs çipiniyut, o kalır barsaklarda çıkaramazsın da. hayatının sonuna kadar oh ne güzel hehehe. sevgiler... _________________ hız özgürlük değildir |
|
Başa dön |
|
|
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
|
attila Katılımcı Üye
|
Tarih: Prş Hzr 16, 2005 11:13 pm Mesaj konusu: |
|
|
Selam,
OGS hayırlı olsun.
Bildiğim kadarı ile motorsikletlere OGS verilmiyor.
Bu ayki Motorbike dergisinde de motorsikletlere OGS verilmemesinden bahsediliyor. KGS serbestmiş.
Açıklarsan sevinirim. Aldığın OGS mi KGS mi??
Motorsiklete kaydettirdinmi??
Attila [/quote] |
|
Başa dön |
|
|
onder Tecrübeli Üye
|
Tarih: Sal Tem 19, 2005 2:03 pm Mesaj konusu: |
|
|
Selamlar arkadaşlar OGS'yi özel şirketin minibüsünden aldım.Kozyatağı Tem gişelerinden araç çeşiti 1 diye giriyorlar...Ogs 'yi cebimde taşıyorum Maqara gecerken cıkarıp sol elımle tutuyorum on cama yapıstırdım fakat dusuyo...Kuruceşme Daytona Motorda kola takılan aparatı oldugunu örendim bi ara alıcam..... _________________ onder caponord
www.motoalways.com
msn:motoalways@motoalways.com |
|
Başa dön |
|
|
MAQARA Demirbaş Üye
|
Tarih: Sal Tem 19, 2005 3:04 pm Mesaj konusu: |
|
|
teşekkür ederim
eger motorlara takılıyo olsaydı şirket müdürüne karşı yalancı gibi kalıcaktım
neyse
başka bişi sormiyim ben _________________
|
|
Başa dön |
|
|
TriumphU Değerli Üye
|
Tarih: Sal Tem 19, 2005 5:04 pm Mesaj konusu: |
|
|
Şekerpınar (Gebze) gişesinde OGS satışı vardı ve alırken hiç bir sorun çıkarmadılar. Aynı şekilde Boğaziçi köprüsü gişelerindeki satış yerinde de sorgusuz sualsiz veriyorlarmış motorlara OGS'yi. Cihaz 80 YTL + 20 YTL ilk yükleme, 100 YTL'yi Bonus Card'a 2 taksit bile yapıyorlar . Ön camın içine taktım ve çalışıyor. Ön camda radyo dalgasını engelleyen tarzda bir madde varsa sorun çıkarabilir, benimkinde yokmuş herhalde ki sorunsuz çalışıyor. Bir de sol kolun pazu kısmına geçirilen şeffaf plastik aparatlar var Önder'in de bahsettiği. OGS cihazını içine koyuyorsun okunan kısım öne bakacak şekilde; cam yoksa ya da camda çalışmazsa bu da denenebilir.
KGS çok gereksiz gibi geldi bana, dur, vitesi boşa al (veya motoru durdur), kart çıkar, okut, kartı yerine koy, vitese tak (veya motoru çalıştır), geç, öfff. Gişede para vermekle aynı şey, sadece daha ucuz. _________________ Utku "Triumph" Hamarat'70
Honda XRV750 Africa Twin'01 - Şeytan
En son TriumphU tarafından Sal Tem 19, 2005 5:16 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi |
|
Başa dön |
|
|
|
|