Ahmet Güngör | Bir Tutkudur Enduro! Atın sanki evrimleşip metale döndüğü devirlerden gelmiştir. Buram buram macera kokar. Her torku sonrakine can verir.
En uzun ve esnek ön amartisör oranıyla ve büyük çaplı cant çapıyla Devamı...
Alpaslan Kuzucan | Motosiklet Felsefesi Motosiklet sahibi olmak sizi motorcu yapmaz aynen piyano sahibi olmanın sizi müzisyen yapmayacağı gibi. Motorcular vardır,
ulaşımlarını motosikletle sağlayanlar vardır. Bir hedefe ulaşmak Devamı...
Tarih: Cum May 27, 2005 9:56 am Mesaj konusu: RESİM UPLOAD ETMEK İÇİN
Değerli üye arkadaşlarım;
Sitede yayınlamak istediğiniz resimleri vereceğim adrese üye olduktan sonra rahatlıkla sitede yayınlayabilirsiniz tabi bir coğumuz kullanıyoruz buna benzer siteler fakat bilmeyen arkadaşlara yardımcı olmak açısından yazıyorum şimdiden kolay gesin...
Tarih: Cum May 27, 2005 10:48 am Mesaj konusu:
Haluk, Teşekkürederim Haluk'cum görür görmez kaydımı yaptım ama hala aktif olmadı .bekliyorum.Sonunda bende resimlerimi arşivleyebileceğim Umarım aktif mailim gelir. _________________
Kayıt: Feb 20, 2005 Mesajlar: 828 Nerden: eskişehir OFFLINE
Tarih: Cum May 27, 2005 10:56 am Mesaj konusu:
ben önce sana sonrada kaan abiye teşekkür ediyorum.. kaan abinin çok başını ağrıttım bi gün bu işi halledene kadar... _________________ hız özgürlük değildir
Tarih: Cum May 27, 2005 11:08 am Mesaj konusu:
dr_inanc_sargin, İnançcım ğerki hala bende halledemezsem Kan'ın başını ağrıtırım.Giderim hadi bakalım dökülün şu bilgileri ben niye yapamıyorum yaaa derim. _________________
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8Sonraki
1. sayfa (Toplam 8 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız