Ahmet Güngör | Bir Tutkudur Enduro! Atın sanki evrimleşip metale döndüğü devirlerden gelmiştir. Buram buram macera kokar. Her torku sonrakine can verir.
En uzun ve esnek ön amartisör oranıyla ve büyük çaplı cant çapıyla Devamı...
Alpaslan Kuzucan | Motosiklet Felsefesi Motosiklet sahibi olmak sizi motorcu yapmaz aynen piyano sahibi olmanın sizi müzisyen yapmayacağı gibi. Motorcular vardır,
ulaşımlarını motosikletle sağlayanlar vardır. Bir hedefe ulaşmak Devamı...
Tarih: Sal Eyl 03, 2019 7:48 pm Mesaj konusu:
Elevit Yaylası gerçekten muhteşem bir yer... Kampçıların yeni gözdesi olan ama biz Endurocular için vazgeçilmez doğa harikası bir yer. Rakımı 1.900 metre olan Elevit'e çıkarken sol tarafında Ayder, sağ tarafında ise Zilkale kalır. Takip etmeniz gereken yol Zilkale istikametidir. Bu güzergahta Çinçiva Köyünden geçeceksiniz ve o sizi tüm ihtişamıyla videoda görülen Fırtına Deresi üzerinde kurulu, tarihi Osmanlı Taş Köprüsü ile karşılayacaktır. Zilkale nefes kesen manzarasıyla dillere destan olmuş tarihi bir kaledir. Zilkale'den sonra ise Elevit Yaylası geliyor.
Elevit Yaylası, Çamlıhemşin Rize
Tarihi Osmanlı Köprüsü, Şenyuva
Elevit'e gidince ne yapılır?
Şırıl şırıl akan deresine karşı bir kahve içilir.
Başı dumanlı dağlar seyredilir.
Mis kokulu çiçekler solunur.
Yeşilin binbir tonu aynı anda görülür.
Eee daha ne duruyorsunuz.. haydi Elevit'e _________________ Gökşin Y.KIVANÇ
Honda CRF1000L Africa Twin & SYM Fiddle II 125
OSCAR | Golden Retriever
ben tatilden döndükten hemen sonra seneye kurban hangi günlere geliyor diye hesap yaparken buldum kendimi.
bu kez gittiğim yaylaların güzel olanlarında kalmak için alternatif plan yapcam çünkü ekiple gittiğinde onlara uymak gerekiyor. onlar durmayınca sende duramıyorsun
bu videonun görüntü kalitesi neden böyle dandik oldu anlamadım
Tarih: Prş Eyl 05, 2019 7:48 pm Mesaj konusu:
Batum gezisi de güzel olmuş. Artvin Hopa yapmışken oraya gitmemek olmazdı zaten. Biz bu sene tura çıktığımızda Artvin'den aşağıya Ardahan üzerinden Kars'a indik. Gürcistan'a giremedik çünkü rotamız çok uzundu ve fazla zamanımız yoktu. Seneye inşallah... _________________ Gökşin Y.KIVANÇ
Honda CRF1000L Africa Twin & SYM Fiddle II 125
OSCAR | Golden Retriever
evet sadece kimlik kartı yetiyor hatta artıyor bile.
girerken gazete kağıdından uyduruk bir vize veriyolar geri dönerken yine aynı kağıdı imzalatıyon o kadar. _________________
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız