Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
suzeko Suzuki Grubu
|
Tarih: Prş May 25, 2017 10:49 pm Mesaj konusu: SETMOG 2017 FESTİVALİNDEYDİK |
|
|
Selamlar,
Yazın yaklaşması ile birlikte malum Festivallerde başladı. Ben de bu sezonun festival açılışını 12-13-14 Mayıs ta Setmog tarafından Salihli - Manisa da 3. Sü yapılan Motosiklet festivali ile yaptım.
Cuma öğle saatlerinde Darth Vader la Salihli Adala daki festival alanına doğru yola çıktım. Amacım saat 14.30 da festivale katılanlara düzenlenen Kula peri bacaları gezisine katılabilmekti. Salihli çıkışında İzmir den Osman hocam ve tenere 660 ı ile buluşup saat 14.00 gibi Adalada ki festival alanına giriş yaptık.
Bendeniz,
Osman hocam,
Hemen kaydımızı yapıp geziye katılacakların konvoyuna katıldık. Gezi konvoyu yaklaşık 100 motosiket kadar vardı. Jandarma, motosiklet ve otoları ile önde eskortluk ederek trafiği keserek konvoyun güven ile ilerlemesini sağlarken, konvoyun arkasında olabilecek arızalara karşı minibüs ve römork olmasıda Setmog un festivale gerçekten iyi hazırlandığını gösteriyordu. Kendilerini canı gönülden kutluyorum.
Konvoyun kula girişinde verdiği moladan birkaç foto ise söyle
Konvoy daha sonra Kula nın peri bacalarına yol aldı. Burada rehber arkadaş bizleri doğal oluşum hakkında bilgilendirdi.
Konvoy buradan köy yollarından Kula içinde bir Mesire alanına yol aldı. Herkese burada çay ve soda ikramı yapıldı.
Bu noktadan sonra biz Osman hocamla Kulanın Meşhur Kaburgasını yemek için STR tesislerine doğru yol aldık.
Kaburgamızı yedikten sonra Necati Ve Saykoları dinlemek üzere biz de Festival alanına döndük. Havanın kararması ile kalabalık ta artmaya başladı
Sonra Göksel le buluştuk )
Konserin başlaması ile ortam coştu tabi
Gecenin ilerleyen saatlerinde yarınki sınav görevi için ne yazıkki Manisa ya döndüm. Festival ertesi gün Pamela nın konseri ile coşmuş ama izleyemedik. Seneye inşallah 2 gün de katılmayı umuyorum.
Kısaca çok zevkli, neşeli ve iyi hazırlanmış bir organizasyondu. SETMOG a buradan tekrar teşekkür ediyorum. Katılamayan arkadaşlara da seneye mutlaka gelin diyorum. _________________ Önemli olan iyi sürmek değil, sürerken iyi hissetmektir.
Erkan TÜRKKAN
YAMAHA MT03
MASTEROFTORK |
|
Başa dön |
|
|
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
|
Special Tecrübeli Üye
|
Tarih: Cum May 26, 2017 9:07 pm Mesaj konusu: |
|
|
Teşekkürler Suzeko SETMOG festivali mükemmel olmuş emeği geçenleri tebrik etmek lazım seneye gelmek ve festivale katılmak şart oldu _________________
|
|
Başa dön |
|
|
TA6B Yamaha Grubu
|
Tarih: Cmt May 27, 2017 10:07 am Mesaj konusu: |
|
|
Erkan hocam herzamanki gibi cıvıl cıvıl festival alanı yoğun kalabalık ve ilgiye maruz kalmış
Göksel ile buluşup hasret gidermişsiniz vallahi orada olmayı çok isterdim
Festival bahane ortam şahane.. devamını bekliyoruz hocam rastgele _________________ Gökşin Y.KIVANÇ
Honda CRF1000L Africa Twin & SYM Fiddle II 125
OSCAR | Golden Retriever
|
|
Başa dön |
|
|
suzeko Suzuki Grubu
|
Tarih: Cmt May 27, 2017 5:42 pm Mesaj konusu: |
|
|
Valla öyle Gökşin hocam. Devamı da inşallah gelecek. Bu yaz boz gezili, festivalli olacağa benziyor. _________________ Önemli olan iyi sürmek değil, sürerken iyi hissetmektir.
Erkan TÜRKKAN
YAMAHA MT03
MASTEROFTORK |
|
Başa dön |
|
|
kolisa Yeni Üye
|
Tarih: Cum Hzr 09, 2017 11:40 am Mesaj konusu: |
|
|