Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
suzeko Suzuki Grubu
|
Tarih: Çrş May 24, 2017 7:43 pm Mesaj konusu: ULUSAL VARADERO TOPLANTISI 2017- BODRUM |
|
|
Selamlar,
19-20-21 Mayıs tarihlerinde Ulusal Varadero Toplantısı (UVT) için Bodrumdaydık.
Türkiye'nin her yerinden Varadero sürücüleri ve bir zamanlar Varaderosu olmuş, tabiri caiz ise kıçı Varanın rahat selesine deymiş ve motorunu satsa da ailede kalmış Varaderocular eşleri ile Yasmin Bodrum Resort ta buluştu.
Ben de eşim ile Darth Vader a atlayıp cuma sabahı Bodruma doğru yola koyuldum.
İzmir Aydın otobanında kahvaltı için Shell de yine bizim gibi UVT ye giden Erdoğan abi ve Artçısı Eşi ile karşılaştık. Sohbet muhabbet kahvaltımızı yaptık.
Yollar oldukça kalabalık olmasına rağmen saat 12.30 gibi hotele girişimizi yaptık.
Odamızın balkonundan bizi karşılayan manzara daha ilk dakikada yüzümüzü güldürüp, bize iyiki gelmişiz dedirtti doğrusu.
Şimdi sıra geldi deniz sezonunu açmaya
Yalnız su buz gibi. Dondum doğrusu..
Deniz keyfinden sonra Manisa dan dostum Erdal hocam ve eşi ile karnımızı doyuruyoruz.
Eşler ile 150 kişiyi bulan Varadero ailesi, içerde sohbet muhabbet hasret giderirken hotelin otoparkı ise Varaderolar ile dolup taşıyordu.
İstanbul dan Muzaffer abi
Yine İstanbul dan Barış
Üç gün, iki gece süren buluşmadan objektiflere yansıyan bazı fotolar ise şunlar..
Çok güzel geçen 3 günden sonra pazar oğlen yola koyulma zamanı geliyor.
Rotamızda mola yeri olarak Kuşadası- Kadınlar denizini seçiyoruz.
Kuşadasın da dinlendikten sonra yola devam deyip keyifle geçen 3 günlük gezimizi Manisa da tamamlıyoruz.
Başka bir gezi raporunda görüşmek üzere... _________________ Önemli olan iyi sürmek değil, sürerken iyi hissetmektir.
Erkan TÜRKKAN
YAMAHA MT03
MASTEROFTORK |
|
Başa dön |
|
|
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
|
TA6B Yamaha Grubu
|
Tarih: Prş May 25, 2017 9:56 am Mesaj konusu: |
|
|
Erkan hocam buluşma ve etkinlik harika geçmiş gerçekten kıskanmadım desem yalan olur..
Deniz kum güneş hotel keyfi ve Varadero çıkartması hepsi birarada cuk oturmuş.
Fotoğraflara bakınca insanın Varadero alası geliyor Paylaşım için teşekkürler ellerine kollarına sağlık _________________ Gökşin Y.KIVANÇ
Honda CRF1000L Africa Twin & SYM Fiddle II 125
OSCAR | Golden Retriever
|
|
Başa dön |
|
|
EMILY Katılımcı Üye
|
Tarih: Prş May 25, 2017 11:18 am Mesaj konusu: |
|
|
Varadero kullanıcılarını tebrik ederim |
|
Başa dön |
|
|
suzeko Suzuki Grubu
|
Tarih: Prş May 25, 2017 12:36 pm Mesaj konusu: |
|
|
Teşekkürler hepinize. Güzel, keyifli bir haftasonu idi. Varadero ailesi bir başka aile. Tavsiye ederim. Motorda, Varadero Türkiye ailesi de süper. . _________________ Önemli olan iyi sürmek değil, sürerken iyi hissetmektir.
Erkan TÜRKKAN
YAMAHA MT03
MASTEROFTORK |
|
Başa dön |
|
|
Special Tecrübeli Üye
|
Tarih: Prş May 25, 2017 7:17 pm Mesaj konusu: |
|
|
Helal olsun Varadero Türkiye' ye. Motorun hayırlı olsun.
Paylaşım için teşekkürler _________________
|
|
Başa dön |
|
|
|
|