Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
Aldebaran Kıdemli Üye

Kayıt: Aug 09, 2012 Mesajlar: 574 Nerden: İstanbul Sancaktepe
|
Tarih: Prş Nis 20, 2017 7:06 am Mesaj konusu: Alisveris icin kopru gecmeye usenirim. o zaman yunanistan... |
|
|
Selam arkadaslar. Kaskimin koru olmasindan dolayi fuarda bakmistim ve MT Helmets in synchrony duo modelini begenmistim. Fiyat ta uygun. Velakin uretilmis en igrenc renklerini getiriyorlar. Duz siyah, duz beyaz ve mavi beyaz renkleri var ama bunun yerine askeri yesil falan var burada. Italya ya giden dayimdan rica ettim ama italya distributorunun kazmaligi sebebiyle o is de yatti. Anlasmistik halbuki bastan. Sonuc olarak, begendigim kaski hem de makul fiyata n11 den siparis edersem fazla kolay olacak.Ben de bu sebeple istedigim rengini yurtdisindan almaya karar verdim.
Simdi bana deseniz ki, serdar zaten istanbuldasin, esenler de var bundan, kopruyu gecip oraya gitmeye usenirim. Bikmisim zaten istanbuldan. Diyorum ki acaba, bassam burdan 450km sonra kavala. Oralarda alisveris yapsam donsem nasil olur? bir gece kalir donerim.Kavala da yeterli magaza filan bulabilir miyim, yada internetten siparis etsek adresini kullanabilecegimiz biri var mi tanidik?
Izmirli bi arkadas vardi, cani sikildikca balkanlara giden, var midir bilgisi acaba? _________________ Vasıfsız Endurocu
Yamaha XT750Z pilotu |
|
Başa dön |
|
 |
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
 |
TA6B Yamaha Grubu

|
Tarih: Pzr Nis 23, 2017 11:24 am Mesaj konusu: |
|
|
Serdar iyi pazarlar. Yazıyı okudum ve kendi kendime 'Bu adam kendini aşmış' dedim
Eskiler ne güzel söylemiş; Gönül ne kahve ister ne kahvehane, gönül ahbab ister kahve bahane..
Yürü be Serdar kim tutar seni.... Hatta mesafeler yakın olsa da birlikte teker döndersek Kavala'ya.
Göksel ile dün telefonla görüştüm. Bu ara yoğunluktan siteye vakit ayıramıyor galiba. _________________ Gökşin Y.KIVANÇ
Honda CRF1000L Africa Twin & SYM Fiddle II 125
OSCAR | Golden Retriever
 |
|
Başa dön |
|
 |
Aldebaran Kıdemli Üye

|
Tarih: Pzr Nis 23, 2017 5:14 pm Mesaj konusu: |
|
|
Eyvallah abi, dedigin aynen dogru. Gerci bakma oyle yazdigima, pek suremiyorum aslinda. Dun cam bakmaya gittim.bir yere, donuste kendimi arazide buldum
bir iki kisi daha gelse guzel olur. Tek basima degil de, 2-3 arkadasla surmeyi seviyorum.
Goksel de bakar elbet bi ara _________________ Vasıfsız Endurocu
Yamaha XT750Z pilotu |
|
Başa dön |
|
 |
turkizmir Demirbaş Üye

|
Tarih: Prş Nis 27, 2017 8:47 pm Mesaj konusu: |
|
|
geldim geldim
sezon başlamadan çift işlerle üçüncü bağlantılarla yapacağım yurt dışı seyahatleri için kaynak oluşturuyorum...buda haliyel fazla buralara gelmeme engel oluyor...
Gelelim yollara..
18-19-20-21 Mayıs için İpsala çıkışlı Alexandroupoli yada Xanthi(çok fazla motosiklet akseuarı satışı yapan mağazanın olduğu yer) konaklamalı...
Xanthiden sonrası için şu anda birşey diyemem, çünkü hava şartları uygun olursa Transfagaraşan yapalım istiyoruz... Şartlar uymazsa Bakıcaz arttık...
Hiç bir şey yapamasak bile yine yollara düşeceğimiz aşikar:))
hiç biri olmadı uçağa atlar Gökşin hocanın yanına gideriz  |
|
Başa dön |
|
 |
Aldebaran Kıdemli Üye

|
Tarih: Cum Nis 28, 2017 6:22 pm Mesaj konusu: |
|
|
Goksel sen bi ara adanin birinde ofis acmistin diye hatirliyorum. Var miydi oyle bisey? _________________ Vasıfsız Endurocu
Yamaha XT750Z pilotu |
|
Başa dön |
|
 |
|
|