Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
turkizmir Demirbaş Üye
|
Tarih: Cum May 08, 2015 11:42 pm Mesaj konusu: Çanakkale/ Yenice Motosiklet Festivali |
|
|
Yenice beldesinde düzenlenen motofest katılanlar varmı?
Biz İzmir'den grupça gidiyoruz, kimiz çadırda kimimiz otelde konaklama yapacak...
Orada, oralarda olanlar varsa Endurocu.com ve Ride for Freedom grubu olarak bir araya gelelim... |
|
Başa dön |
|
|
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
|
TA6B Yamaha Grubu
|
Tarih: Pzr May 10, 2015 11:13 am Mesaj konusu: |
|
|
Göksel İstanbul'a yeni taşınan bir arkadaşımız var... Festivalde görüşürsünüz mutlaka
MaliTar demiş ki: |
Herkese merhabalar.. bu hafta sonu (8-9-10 Mayıs) İstanbul'dan Çanakkale Motofest'e gitmeyi planlayan var mı grup olarak? bi organizasyon yapan varsa beraber gidilebilir mi acaba?? Yeni üyeyim. istanbula yeni taşındım. birlikte motosiklet sürecek insanlara ihtiyacım var |
_________________ Gökşin Y.KIVANÇ
Honda CRF1000L Africa Twin & SYM Fiddle II 125
OSCAR | Golden Retriever
|
|
Başa dön |
|
|
turkizmir Demirbaş Üye
|
Tarih: Pts May 11, 2015 9:29 pm Mesaj konusu: |
|
|
Anladım ki YOKUŞ, Meyil, eğim olan yerde yapılan festivallerde katılım düşük oluyor...
Kaz dağları güzel, yollar harika ama alt yapı ve mühedislikler ağır tonajlı kamyonlarla savaşamıyor ve yolların hali, berbat...Kalkım yolu süprizlerle doluydu...Havran bitmeyen beyaz çile, Edremite kadar gidip oradan gelmeli yada Ezineden Bayramiç Yapmalı. E viraj yoksa niye dağ rotası yapalım deyip katlanıyor insan bozuk yollara...
kalabalık sayılı bir kalabalıktı.
Can Gox'ün sesi sahnesi güzeldi ama coşmadı kalabalık...
Hevesimiz ve coşkumuz Gökçeada, 10riders, Manavgat, Köyceğiz, Eğirdire saklıyoruz... |
|
Başa dön |
|
|
TA6B Yamaha Grubu
|
Tarih: Pts May 11, 2015 9:38 pm Mesaj konusu: |
|
|
Diğer festivallere diyeceğiz o zaman... _________________ Gökşin Y.KIVANÇ
Honda CRF1000L Africa Twin & SYM Fiddle II 125
OSCAR | Golden Retriever
|
|
Başa dön |
|
|
Aldebaran Kıdemli Üye
|
Tarih: Sal May 12, 2015 6:39 am Mesaj konusu: |
|
|
türkizmir, TA6B hangisine katılmayı planlıyorsunuz? geleyim yanınıza
tenere buluşması bende fena yan etki yaptı. duramıyorum yerimde. biryere de gidemiyorum, iş güç...
hafta sonu vurdum yollara kendimi, yol yok iz yok, tangır tangır gittim araziden buldum yolumu. benim motorum hafif, bozuk yol falan takmam _________________ Vasıfsız Endurocu
Voge 300 Rally |
|
Başa dön |
|
|
|
|