Ahmet Güngör | Bir Tutkudur Enduro! Atın sanki evrimleşip metale döndüğü devirlerden gelmiştir. Buram buram macera kokar. Her torku sonrakine can verir.
En uzun ve esnek ön amartisör oranıyla ve büyük çaplı cant çapıyla Devamı...
Alpaslan Kuzucan | Motosiklet Felsefesi Motosiklet sahibi olmak sizi motorcu yapmaz aynen piyano sahibi olmanın sizi müzisyen yapmayacağı gibi. Motorcular vardır,
ulaşımlarını motosikletle sağlayanlar vardır. Bir hedefe ulaşmak Devamı...
Kayıt: Aug 09, 2012 Mesajlar: 573 Nerden: Samsun Atakum OFFLINE
Tarih: Pts Nis 15, 2013 11:43 am Mesaj konusu: Sonunda aldim, ama 4 teker
Evet arkadaslar, motor almak icin kredi cekerek son adimi atmistim. Ancak is degisikligi sebebiyle sirket arabasini iade edince, yeni isimde de sirket araba vermeyince, tum kaynaklar 4 tekere aktarildi. Motor isi bir sure daha yatti. Bu da bir tecrube tabi. Bari tecrubeyi paylasalim.
Onceki arabam 2010 c4 1.6 HDI
Bakilan sifir arabalar:
i20, c3, c-elise, 207, ibiza, citigo, Rapid
Ve bilimum ikinci el
Test sonuclari:
İ20: cok yetersiz, rakiplerden cok geride, otomatik sanzuman kotu
C-elise : surus falan iyi ama filo arabasi hissi var. Manuel test ettim
Citigo: sahane, o kadar kucuk gorunen ve bu kadar buyuk bir araba gormedim. Kalite falan cok iyi. Ama otomatik vites bana 1.0 motorda cok zayif surus hissi verdi. Sakin kullanacaksaniz hic dusunmeden alin.
İbiza: 1.2 TSİ DSG 7 ileri, soylenecek hic bir sey yok, aşık oldum ve aldim.
Detay isteyen bana ozelden ulasabilir. Motorsuz kaldik, bari birilerine daha faydamiz olsun
Kayıt: Aug 09, 2012 Mesajlar: 573 Nerden: Samsun Atakum OFFLINE
Tarih: Pts Nis 15, 2013 12:09 pm Mesaj konusu:
Vetmemo ve turkizmir, iyi dilekleriniz icin tesekkurler.
Turkizmir, takipteyim aynen, ayrica hedef belli. Konustugumuz gibi, xtreme alacagim ilk firsatta insallah.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız