Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
ero__ Katılımcı Üye

|
Tarih: Cmt Nis 13, 2013 7:54 pm Mesaj konusu: |
|
|
vetmemo'nun hakaret maksatlı yazdığını düşünmüyorum açıkçası. Sanırım espriyi yakalayamamışsınız ya da yakalamak istememişsiniz...  |
|
Başa dön |
|
 |
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
 |
DISTORTEDMAN Katılımcı Üye

|
Tarih: Cmt Nis 13, 2013 8:10 pm Mesaj konusu: |
|
|
Yakalamak niye istemeyeyim ki. Benim beğendiğim birşeye BOKTAN diye sıfatlama yapılması o mesajı yazdırttı bana. Neyse espri anlayışı bana uygun değil. Ama niyet o ise ben özür dilerim gerekirse kendisinden  |
|
Başa dön |
|
 |
vetmemo Demirbaş Üye

Kayıt: Apr 26, 2005 Mesajlar: 1299 Nerden: İstanbul-Anadolu
|
Tarih: Pts Nis 15, 2013 11:53 am Mesaj konusu: |
|
|
DISTORTEDMAN demiş ki: |
Yakalamak niye istemeyeyim ki. Benim beğendiğim birşeye BOKTAN diye sıfatlama yapılması o mesajı yazdırttı bana. Neyse espri anlayışı bana uygun değil. Ama niyet o ise ben özür dilerim gerekirse kendisinden  |
Seni üzdü isem özür dilerim,mesajım kesinlikle sana yönelik bir mesaj değildi.Ben sadece üretici firmaların motor cc lerini ve beygir güçlerini
bu derece abartmalarına anlam veremiyorum.Neticede bu daha fazla vergi,
daha fazla yakıt ve daha pahalı makina ve daha fazla çevre kirliliği demek.
Gün geçtikçe bu makinalar ile ilişkilerimiz zayıflıyor çünkü onlara el sürmek,müdahale etmek imkansız hale geliyor.Anlamadığımız bir çok elektronik devreler,yazılımlar,sensörler falan filan.İşte bütün bunlara "Boktan"şeyler diyesim geldi ve dedim. Makinanın görüntüsünü hakikaten başarılı bulmadım.950 ve 990 serisi görüntü açısından daha hoşlar.
Sevgi ile kalın..... _________________ TENERE 660
 |
|
Başa dön |
|
 |
DISTORTEDMAN Katılımcı Üye

|
Tarih: Pts Nis 15, 2013 2:28 pm Mesaj konusu: |
|
|
Ben de aşırı tepki gösterdim. Kusura bakmayın. Söylediğiniz teknik konularda haklısınız. Ama gerek motor gerek ise gelişime açık olan her kulvarda maalesef yetişememeye mahkumuz. Hem maddi anlamda hem de araştırmaya ağırlık vermez isek teknik anlamda yakalayamıyoruz. Zamanında DEVRİM arabalarını üretmemize engel olan zihniyet olmasaydı şimdi belki de bu KTM'den iyisini üretiyor olurduk. Üstelik yarı fiyatına da rahatlıkla alabilirdik.
1190 Adv modeli zaten tamamen uzun yol ve biraz da bozuk yol sürücüleri için tasarlanmış ve racingden gelme motoru olan internette 270km/h hızlara çıkan videoları olan uçuk bir makine. 990 severler bunu sevmez. 1190 severler de 990'ı sevmez. Farklı kulvarlar. Görsel olarak da aynı şey geçerli...
Şu an hiçbir motor Africa Twinin sıcaklığını hissettiremez. Bu 2x2=4 kadar nettir. Motosiklet haricinde çok değişik heveslerim var, müzik, balık tutma vs... Hepsinde de sunulan ürünlerde aynı durum geçerli maalesef... |
|
Başa dön |
|
 |
ozzy10 Değerli Üye

|
Tarih: Çrş Nis 17, 2013 8:20 am Mesaj konusu: |
|
|
ktm insanin hiç aklında olmasa bile alete bakınca insanın kanı çekiliyor bide özelliklere bakınca wawwwwoww 148 hp duymak bile içimi gımıl gımıl yaptı . bence başarılı ve yakışıklı. |
|
Başa dön |
|
 |
|
|