Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
ailereisi Katılımcı Üye
|
Tarih: Prş Nis 08, 2010 10:38 pm Mesaj konusu: vstrom Türkiye |
|
|
Dostlar aranızda vstromturkiye.org da mod olan ya da tanıyan var mı?Siteye üye olamıyorum.Kuralların yazılı olduğu sayfa, kabul ediyorum dememe diğer üyelik safhasına atlamıyor.Şimdi aklıma iki şey geliyor;
ya burada bir kast sistemi var her geleni almıyorlar yada bir şekilde benim henüz vstrom sahibi olmadığımı anlıyor Ama ben anlamıyor
niye açmıyor..vesselam. |
|
Başa dön |
|
|
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
|
zaferoz Kıdemli Üye
|
Tarih: Pts Ksm 08, 2010 11:27 pm Mesaj konusu: |
|
|
Çok eski bir topic yeni gördüm. Kısaca yardımcı olayım olay tamamen mailinize gelen otomatik aktivasyon mesajının mail ayarlarınız sebebiyle SPAM (gereksiz mesaj) olarak algılanmasından ibaret. Buna benzer birçok site için geçerli birşey. Bence 2. ve kullanmadığınız bir mail alarak bu tür işlerinizi halledebilirsiniz |
|
Başa dön |
|
|
Yoldas Değerli Üye
|
Tarih: Cum Ksm 26, 2010 6:04 pm Mesaj konusu: Re: vstrom Türkiye |
|
|
ailereisi demiş ki: |
Dostlar aranızda vstromturkiye.org da mod olan ya da tanıyan var mı?Siteye üye olamıyorum.Kuralların yazılı olduğu sayfa, kabul ediyorum dememe diğer üyelik safhasına atlamıyor.Şimdi aklıma iki şey geliyor;
ya burada bir kast sistemi var her geleni almıyorlar yada bir şekilde benim henüz vstrom sahibi olmadığımı anlıyor Ama ben anlamıyor
niye açmıyor..vesselam. |
Gerçi mesaj yazılalı epey zaman olmuş ama yine de cevap vermek istedim.
V-storm.org tr de hiç bir sorun olmasa gerek. Motorunuz olsun ya da olmasın üye olabilirsiniz. zaferin dediği gibi biri durum olabilir. Ya da internet tarayıcınızın sakladığı çerez denen dosyaları sildirip deneyin belki sorun çözülür. |
|
Başa dön |
|
|
Anatoliaeagl Yeni Üye
|
Tarih: Prş Nis 09, 2015 6:53 pm Mesaj konusu: |
|
|
Ayni sorun bendede oldu. Hala cvb bekliyorumm yonetici mail gondermedi |
|
Başa dön |