Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
Gorilla Yeni Üye
|
Tarih: Sal Tem 22, 2014 12:57 pm Mesaj konusu: GS560 yada Transalp |
|
|
Sizce hangisi olmalı ilk endurom olacak. BMW nin parça fiyatları Transalpin de ağırlığı beni korkutuyor ? Sizce hangisini seçmeliyim ? |
|
Başa dön |
|
|
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
|
leventsen Tecrübeli Üye
|
Tarih: Çrş Tem 23, 2014 8:23 am Mesaj konusu: |
|
|
merhaba hoşgeldiniz _________________ levent sen
Piaggio FLY 100 beyaz 2012, Bodrum
BMW F650 GS sarıkız 2004, Ankara
http://motorsiklettutkum.blogspot.com/ |
|
Başa dön |
|
|
leventsen Tecrübeli Üye
|
Tarih: Çrş Tem 23, 2014 8:34 am Mesaj konusu: |
|
|
ben iki yıllık20,000 km 2004 F650 GS kullanıcısıyım. çok ama çok memnunum, ilk motor olarak ta süper, sürücü hatalarını kaldıran, ağırlık merkezi düşük, yakıtı insaflı (artçılı, tam yüklü 3.6 lt/100 km) parça sarfiyatı çok az,
parçaları tamamen borusan dan alarak dışarıda kendi ustama yaptırıyorum, kayda değer bir rahatsız eden parça sarfiyatım olmadı..
tek motor, motoruma güvenerek dağ başlarında baya gezdim, güven veren bir motor..
transalp için yorum yapamam ama BMW nin hala sağlam ve güven veren, teknolojisi de çok eskimediğini düşünüyorum
bu motorla baya gezdim, gezi yazıları blog ta, motorla ilgili değerlendirmelerimde var ara ara..www.motorsiklettutkum.blogspot.com
tabiiki yukarıdaki yorumlarım, F650GS den başka motor kullanmamış 2 yıl 20,000 km kullanmış bir acemi kullanıcıcın yorumladrıdır, daha tecrübeli kişilerin yorumları daha da yol gösterici olabilir
selamlar _________________ levent sen
Piaggio FLY 100 beyaz 2012, Bodrum
BMW F650 GS sarıkız 2004, Ankara
http://motorsiklettutkum.blogspot.com/ |
|
Başa dön |
|
|
turkizmir Demirbaş Üye
|
Tarih: Pts Ağu 04, 2014 4:36 pm Mesaj konusu: |
|
|
İkiside kendi kulvarında beğenileri toplayan fenomen olmuş modeller.
Topraktan çıkmak için uygun lastik kuşandırılırsa tabiki keyif verecek gibi gözüken GS, 193kiloluk F650 ile topraktada çok kilometre yapmış biri olarak ve beraberimde hiç bir zaman bir transalp göremedim.
granajlarından dolayı yakışıklı Transalpin daha çok asfaltta beğeni topladığını, toprakta yan yattığında bol grenajın sıkıntı yaratacağını sahipleri bilirler...
Uzun bakım periyotlarından ziyade bakımı çok kolay olan GS aslında enduro sınıfında kim ne derse desin daima üste çıkıyor. Şehir efsaneleri olan parçası pahalı, bulmak zor, ustası yok gibi sözler aslında ince bir araştırma yaparsanız diğer tüm motorlar içinde söyleniyor.
Benim BMW koltuğunda artık sekizinci senem ve 254bin(F650)+53bin(R1100GS) ile 300bin kilometre yolu devirdim. Motorun, kalbinden kaynaklı bir sorunla servis görmediler. İçimizde, aynı motorla 250bin kilometre yapan arkadaşlarında kullandıkları motorla ilgili yorumlarını almak gerekir ziyadesiyle...
Birde son Kararı daima POPOmuz verecektir... |
|
Başa dön |
|
|
Webbi Kıdemli Üye
|
Tarih: Pzr Ağu 17, 2014 12:49 pm Mesaj konusu: |
|
|
Tenere al kurtul... _________________ Vehbi TATAROĞLU
XTZ 750 SUPER TÉNÉRÉ
GSX 1300 R HAYABUSA |
|
Başa dön |
|
|
|
|
|
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
|
|
|