Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
KLE650 Yeni Üye
|
Tarih: Çrş Oca 09, 2013 12:24 am Mesaj konusu: KLE 650 Versys |
|
|
Slmlar, lastik değiştirmem gerek, 650 Versys kullanıcıları marka konusundaki tecrübelerini paylaşırlarsa sevinirim. |
|
Başa dön |
|
|
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
|
__face__ BMW Grubu
|
Tarih: Çrş Oca 09, 2013 8:12 pm Mesaj konusu: |
|
|
KLE650, Tanışma mesajında da aynı soruyu sormuşsunuz, orada yanıtlamıştım fakat buraya da kopyalamak istedim, bir gün başka bir Versys kullanıcı bu konu ile ilgili sitemizde arama yaparsa, ona da yardımcı olalım diye..
Versys cidden güzel bir makinedir, lastik ebatlarıyla oynamamanı tavsiye ederim, makineyi üreten firma mühendisleri lastik ebatlarını makineye göre hesaplayarak takıyorlardır elbet, kafamıza göre, daha güzel duruyor diye lastik ebatlarıyla oynamak, makinenin yol tutuş performansını kötü yönde etkileyecektir. Orijinal lastik ebatlarında almak şartıyla, Continental'i şiddetle tavsiye ederim, Türkiye'de belli başlı marka ve modelde lastiklerden çok da fazla başka lastik kullanılmadığından kulaktan dolma: o lastik kötü, bu lastik falan diye peşin yargılı yorumlar yaparlar.
Ben size: performansı, yol tutuşu ve ısınma süresi iyi, çok çabuk tükenmeyen, seri tur makinelerinde kullanılan Conti Sport Attack' tavsiye edeceğim. Yada çok iyi performans, çok iyi yol tutuşu ve çok çabuk ısınma fakat biraz daha çabuk tükenen Conti Attack'ı tavsiye ederim... Ama ben olsam uzun yolda Sport Attack'ı tercih ederdim...
Continental lastiklerinde de ararsanız beni iskontolu bulup, yardımcı olabilirim...
Yanlış anlamayın Continental satıcısı değilim elbet... _________________ ...der __face__
Feyzhan
ÖZTÜRK
545 401 45 46 |
|
Başa dön |
|
|
KLE650 Yeni Üye
|
|
Başa dön |
|
|
__face__ BMW Grubu
|
Tarih: Prş Oca 10, 2013 1:14 am Mesaj konusu: |
|
|
KLE650, Rica ederim ne demek...
Link için ayrıca de ben teşekkür ederim...
Umarım Conti seçersen pişman olmayacağını biliyorum, tecrübe ile sabit... _________________ ...der __face__
Feyzhan
ÖZTÜRK
545 401 45 46 |
|
Başa dön |
|
|
|
|
|
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
|
|
|