Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
puanter Tecrübeli Üye
|
Tarih: Çrş Mar 02, 2011 1:05 am Mesaj konusu: klx 250 problemi... |
|
|
selam , bir arkadaşıma bugün sıfır klx 250 aldık. ancak motosiklet sanki scutter gibi çekisi çok düşük . bazı model sıfır motosikletlerin egsoz manifoltlarına rodaj için pul koyuyorlar bu modelde olma olasılığı nedir veya bu konuda bilgisi olan var mı acaba? |
|
Başa dön |
|
|
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
|
tigerblood Kıdemli Üye
|
Tarih: Çrş Mar 02, 2011 1:26 am Mesaj konusu: |
|
|
22 hp bir makina almışsın hayırlısı olsun..! arazi içinmi kullanacaksın? _________________
[img]http://i751.photobucket.com |
|
Başa dön |
|
|
puanter Tecrübeli Üye
|
Tarih: Çrş Mar 02, 2011 10:55 am Mesaj konusu: |
|
|
motosiklet benim değil, bir arkadaşım satın aldı ancak 22 hp diye aldığımız motorsiklet bir bws den daha fazla güç üretemiyor malesef . bu topiği de belki başına gelmiş olan vardır diye açtım... |
|
Başa dön |
|
|
ibrahim35 Tecrübeli Üye
|
Tarih: Çrş Mar 02, 2011 11:35 pm Mesaj konusu: |
|
|
Öncelikle hayırlı uğurlu olsun..Dostum motor daha sıfır..Rodajı var o makinanın uzun müddet,en az 1500km sakin gazla binmelisiniz.Şuan için çok yüksek bir performans beklememelisiniz. Ayrıca bws nin 2zamanlı ve CVT şanzuman olduğunu unutmayın.. KLX 22 beygir bir makina ve normal.Çünkü enjeksiyonlu bir motosiklet ve emisyon için yazılımları farklı. Rodajdan sonra eksoz değişimi yaparak bile farkedilir boyutta güç artışı olur.Ancak şimdidden arkadaşınız motoru zorlamadan 5000dv/dk yı geçirmeden kullanmasını tavsiye ederim _________________ Eğer hala "Enduro" kullanmıyorsan,motorsiklet kullanmıyorsun demektir.
Ktm 450 EXC |
|
Başa dön |
|
|
puanter Tecrübeli Üye
|
Tarih: Cum Mar 04, 2011 11:08 am Mesaj konusu: |
|
|
ibrahim35 demiş ki: |
Öncelikle hayırlı uğurlu olsun..Dostum motor daha sıfır..Rodajı var o makinanın uzun müddet,en az 1500km sakin gazla binmelisiniz.Şuan için çok yüksek bir performans beklememelisiniz. Ayrıca bws nin 2zamanlı ve CVT şanzuman olduğunu unutmayın.. KLX 22 beygir bir makina ve normal.Çünkü enjeksiyonlu bir motosiklet ve emisyon için yazılımları farklı. Rodajdan sonra eksoz değişimi yaparak bile farkedilir boyutta güç artışı olur.Ancak şimdidden arkadaşınız motoru zorlamadan 5000dv/dk yı geçirmeden kullanmasını tavsiye ederim |
ilginize teşekkür ederim ...
rodaj tabiiki yapılacak, 1000 olur 1500 olur. bws ile kıyaslamamın sebebi bws kadar güç üretmesi. siz 22 ps lik bir makinanın üzerine otursanız rodajı yapılmamış olsa dahi biraz performans beklemezmisiniz? ama bu motosiklette bariz bir güç düşüklüğü var . |
|
Başa dön |
|
|
|
|