Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
Alfa ------------------------
|
Tarih: Çrş Ağu 18, 2010 7:11 pm Mesaj konusu: |
|
|
İtalyan motorları, ben ducati ve agusta kullandım RR tiplerini, değişik bir sürüş hissi veriyorlar. Ancak aküleri hiç dayanmıyor. 2 günde şarja bağlamazsanız tükeniyor ama bir Japon ve Alman 15 gün rahat idare ediyor. Ayrıca Ducati bir ısınıyorduki şehir içinde her duruşta ayağa kalkıyordum ki altım tutuşmasın. Şaka etmiyorum. Elektirik problemleri olurdu yağmurlu havalarda galiba bunu aşmışlar. Ferco motoru bilmiyorum ama ducati ve agustanın Türkiye temsilcisi firmalar şimdiki Korlas ve eskiden ducatinin temsilcisi olan Türkiye KTM temsilcisi firma(Spormoto galiba) küçük ve gayri ciddi çalışan şahıs firmaları. Borusan çok mu iyi. Hayır ama bunlarda hiç iş yok. Motor olarak bilhassa RR de şu an sahip olduğum Agusta dönüş de ve düz kalkışta ivmelenmede çok iyi yere basıyor. Daha doğrusu basıyordu şimdi binemiyorum ya. _________________ Karanlığa küfür edeceğinize kalkıp bir mum yakın. Konfiçyüs.
http://alfamotosiklet.blogspot.com
www.alfamotosiklet.net |
|
Başa dön |
|
|
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
|
__face__ BMW Grubu
|
Tarih: Cmt Eyl 11, 2010 1:33 pm Mesaj konusu: |
|
|
Alfa demiş ki: |
Motor olarak bilhassa RR de şu an sahip olduğum Agusta dönüş de ve düz kalkışta ivmelenmede çok iyi yere basıyor. Daha doğrusu basıyordu şimdi binemiyorum ya. |
Abicim senden küçük bir ricam olacak...
O Agustayı satma (eğer satmadıysan) bir gün inan bana hız yapmasak dahi beraber bir teker çevireceğiz...
Tekerimizi çevirelim ondan sonra sat ve istediğin Touringi al...
Olmaz mı?
Ellerinden öperim...
Sonsuz Saygılar... _________________ ...der __face__
Feyzhan
ÖZTÜRK
545 401 45 46 |
|
Başa dön |
|
|
Alfa ------------------------
|
Tarih: Pzr Eyl 12, 2010 8:05 pm Mesaj konusu: |
|
|
Sattım. Acele etmeme sebepde binip basarım, başımada iş açarım kaygısı oldu. Neyse onun yerine tiger 1050 aldım. Onlanda çeviririz. _________________ Karanlığa küfür edeceğinize kalkıp bir mum yakın. Konfiçyüs.
http://alfamotosiklet.blogspot.com
www.alfamotosiklet.net |
|
Başa dön |
|
|
YYUCE Tecrübeli Üye
Kayıt: Jun 17, 2009 Mesajlar: 320 Nerden: İSTANBUL / Sultanahmet
|
Tarih: Pts Eyl 13, 2010 7:42 pm Mesaj konusu: |
|
|
__face__ demiş ki: |
Alfa demiş ki: |
Motor olarak bilhassa RR de şu an sahip olduğum Agusta dönüş de ve düz kalkışta ivmelenmede çok iyi yere basıyor. Daha doğrusu basıyordu şimdi binemiyorum ya. |
Abicim senden küçük bir ricam olacak...
O Agustayı satma (eğer satmadıysan) bir gün inan bana hız yapmasak dahi beraber bir teker çevireceğiz...
Tekerimizi çevirelim ondan sonra sat ve istediğin Touringi al...
Olmaz mı?
Ellerinden öperim...
Sonsuz Saygılar... |
Oh işte senden önce ben bindim o motora |
|
Başa dön |
|
|
__face__ BMW Grubu
|
Tarih: Çrş Eyl 15, 2010 8:26 am Mesaj konusu: |
|
|
YYUCE demiş ki: |
Oh işte senden önce ben bindim o motora |
Yusuf abicim alemsin yeminle
Ben kendi motorumda Alfa kendi motorunda beraberce bir yere doğru teker çevirmekten bahsetmiştim...
Ben 1000lik hemde RR makineler üzerinde kendimi durdurmak istemiyorum ve gazı açıyorum... _________________ ...der __face__
Feyzhan
ÖZTÜRK
545 401 45 46 |
|
Başa dön |
|
|
|
|