Ahmet Güngör | Bir Tutkudur Enduro! Atın sanki evrimleşip metale döndüğü devirlerden gelmiştir. Buram buram macera kokar. Her torku sonrakine can verir.
En uzun ve esnek ön amartisör oranıyla ve büyük çaplı cant çapıyla Devamı...
Alpaslan Kuzucan | Motosiklet Felsefesi Motosiklet sahibi olmak sizi motorcu yapmaz aynen piyano sahibi olmanın sizi müzisyen yapmayacağı gibi. Motorcular vardır,
ulaşımlarını motosikletle sağlayanlar vardır. Bir hedefe ulaşmak Devamı...
15 şubat 2010 tarihindeMetzeller Tourance ön arka takım olarak 400 tl ve 6 taksitte motoplus mağazasından satın aldım.Sökme takma ve balansa 30 tl verdim. Ayrıca iç lastikleri de değiştirdim Metzeller ön arka içlerede toplam 90 tl verdim aynı şartlarda. Hein greicke ürünlerinin satıldığı mağazadan aldım. lastikler 2009 yılı imalatı. Fazla paralar vererek kazıklanmayın
Tavsiye için çok teşekkürler. Ben de Motoplus'dan aynı şartlarla aldım hem iç hem dış lastikleri. _________________ Serhat
Kawasaki KLE500
"Ben bir silah hayaliyim ama içimdeki kurşun gerçek"
15 şubat 2010 tarihindeMetzeller Tourance ön arka takım olarak 400 tl ve 6 taksitte motoplus mağazasından satın aldım.Sökme takma ve balansa 30 tl verdim. Ayrıca iç lastikleri de değiştirdim Metzeller ön arka içlerede toplam 90 tl verdim aynı şartlarda. Hein greicke ürünlerinin satıldığı mağazadan aldım. lastikler 2009 yılı imalatı. Fazla paralar vererek kazıklanmayın
Tavsiye için çok teşekkürler. Ben de Motoplus'dan aynı şartlarla aldım hem iç hem dış lastikleri.
Güle güle kullan, metzeller çok bir doğru tercih, iç lastiklerle beraber değiştirmek en güzeli kesinlikle artık lastik endişesi yaşamazsın, size yazdığımda 3500 km.dir kullanmıştım şu anda 6500 km. olmuş lastikler taş gibi _________________ HER ŞARTTA MUTLU OLMANIN YOLLARINI BUL
Erol Koçan - DL 650
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız