Ahmet Güngör | Bir Tutkudur Enduro! Atın sanki evrimleşip metale döndüğü devirlerden gelmiştir. Buram buram macera kokar. Her torku sonrakine can verir.
En uzun ve esnek ön amartisör oranıyla ve büyük çaplı cant çapıyla Devamı...
Alpaslan Kuzucan | Motosiklet Felsefesi Motosiklet sahibi olmak sizi motorcu yapmaz aynen piyano sahibi olmanın sizi müzisyen yapmayacağı gibi. Motorcular vardır,
ulaşımlarını motosikletle sağlayanlar vardır. Bir hedefe ulaşmak Devamı...
Tarih: Pts Tem 20, 2009 12:41 pm Mesaj konusu:
Valla ben 2001 Transalp kullanıyorum geçenlerde bizim festival de kayalık bozuk yollarda safarı programı vardı lastık ıyı olunca ayrıca topcase cıkarttım xt gibi istedigim varyasyonu denedım o bozuk yolda artkadasım V strom la geldı ıstanbuldan o jeep le takıp ettı bızı fakat asfalt yolda Dl yı denedım acayıp konforlu ve yakısıklı bır durusu var netıce olarak :arazıye cıkacaksan TA asfalttan ayrılmayacaksan DL _________________ XL 650 TA 2001
0 RH (+)
Ufuk ÇELİK
www.artvinmotosikletkulubu.com
Tarih: Pts Tem 20, 2009 3:14 pm Mesaj konusu:
EMOK festivaline katıldıysan görmüşündür, gördüysen düşünmüşsündür.. O kadar fazla Transalp vardı ki.. Bu kadar insanın bir bildiği vardır mutlaka.. Bende bir TA sahibi olarak tereddüt etmeden TA'yı öneririm eğer araziye gireceksen.. Enduro tecrübem kısıtlı olmasına rağmen şimdiye dek engelle karşılaşmadım.. Ormanda dağda çayırda sanki asfaltta gidiyormuş gibi gidiyor.. Üstelik her yere eşimle giderim.. En ufak tereddüt yaşatmıyor makina.. "Acaba geçebilir mi" sorusunu sormuyorsun.. Tek dezavantaj, eğer güçlü makinalara alışıksan performansı vasat gelebilir.. Vasat dediğim performans seni 5-5.5 saniyede 100 km/h'a taşır yine de.. _________________ Benim için zor yoktur, imkansız ise biraz zaman alır...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız