Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
tigerblood Kıdemli Üye
|
Tarih: Pzr Tem 08, 2012 7:07 pm Mesaj konusu: 1990 efsanesi |
|
|
Selam arkadaşlar aklınızın bir köşensinde bulunsun
Daha önce görmemiş bilmeyenler olabilir açıklamakta fayda var
1990 3 AJ TÊNÊRÊ 600 cc yağ soğutmalı 4 sübap tek silindir bir motordur elektrik marşlıdır .
Yamaha dakar takımının senesinde çok az değişiklik yaparak yarıştırdığı bir modeldir .zorlu koşullar için tasarlanmış ve sizi yarı yolda bırakmayacak bir motorsiklettir.
24 lt benzin tankı ile 420 km den fazla yol alabilirsiniz .yani 400 km boyunca dağ yollarından bir solukta sizi götürebilir
Ülkemizde sayılı bir motorsiklettir yurt dışında hala çok tutulan sevilen sağlamlığını kanıtlamış bir modeldir..
Parça konusunda hiçbir sıkıntı yaşamadım bir çok parçasını ülkemizden temin ettim
Motoru komple kendim hazırladım boyasından tekerlek rulmanlarına kadar boyasından yapıştırmalarına kadar hazırladım. keyfe keder yaklaşık 1 sene sürdü .
Kafamda 2. bir proje için satmayı düşünüyorum
2 kanka olarak yürür halde bulduk 2 sinide aldık benim motorum bitti sonra arkadaşımın motorunuda yenilemeye sokacağız..
Rakam olarak 8800 tl den ilana koymuştum rakamı bu sabah 8000 tl ye indirdim . _________________
[img]http://i751.photobucket.com |
|
Başa dön |
|
|
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
|
ibrahim35 Tecrübeli Üye
|
Tarih: Pts Tem 09, 2012 9:17 pm Mesaj konusu: |
|
|
Alanada satanada hayırlı olsun. Modeline göre çok diri bir motordur,birçok yeni modeli yanında halt edebilecek bir motordur. _________________ Eğer hala "Enduro" kullanmıyorsan,motorsiklet kullanmıyorsun demektir.
Ktm 450 EXC |
|
Başa dön |
|
|
Webbi Kıdemli Üye
|
Tarih: Sal Tem 10, 2012 8:53 am Mesaj konusu: |
|
|
Çok emeğin var bu motorda, Hayırlısıyla satılsın... _________________ Vehbi TATAROĞLU
XTZ 750 SUPER TÉNÉRÉ
GSX 1300 R HAYABUSA |
|
Başa dön |
|
|
tigerblood Kıdemli Üye
|
Tarih: Çrş Tem 11, 2012 1:38 pm Mesaj konusu: |
|
|
Webbi, teşekkürler
ibrahim35, ibom sen gördün yapılış sürecini.. elimden alıcaktın az kalsın.. _________________
[img]http://i751.photobucket.com |
|
Başa dön |
|
|
HELLAS Tecrübeli Üye
|
Tarih: Çrş Tem 11, 2012 2:01 pm Mesaj konusu: |
|
|
hastasıyım
İZMİR URLADA..BIR ARKADAŞIMDA VAR ...ONUN DA AYNI RENK HATTA