Ahmet Güngör | Bir Tutkudur Enduro! Atın sanki evrimleşip metale döndüğü devirlerden gelmiştir. Buram buram macera kokar. Her torku sonrakine can verir.
En uzun ve esnek ön amartisör oranıyla ve büyük çaplı cant çapıyla Devamı...
Alpaslan Kuzucan | Motosiklet Felsefesi Motosiklet sahibi olmak sizi motorcu yapmaz aynen piyano sahibi olmanın sizi müzisyen yapmayacağı gibi. Motorcular vardır,
ulaşımlarını motosikletle sağlayanlar vardır. Bir hedefe ulaşmak Devamı...
Taş Yolundan birkaç foto daha.
Kemaliyedeyiz, Kemaliye gördüğüm en güzel ilçelerden birisi mutlaka görmelisiniz. Heryerinden su fışkırıyor. Tertemiz ve doğal yapısını bozmayan nadir ilçelerden birisi. Sözü fotolara bırakıyorum.
Tokat'ta öğretmenevinde kahvaltı yaptıktan sonra Elazığ'a kadar hiç birşey yemeden tam ondört saat yol aldıktan sonra Elazığ'a vardık ve Öğretmenevine yerleştik, gördüğüm en kötü ve bakımsız öğretmenevi Elazığda iidi, aklınızda bulunsun. Kemaliye'de kalmadığımıza çok pişman olduk.
Elazığ'a Keban yönünden girmeden önce Çırçır Şelalesinde yemek yedik,
Elazığ'a geçen sene de gitmiştim ve Harput Kalesine çıkmıştım ama Mahirler görmediği için yine çıktım değdi de sevdiğim insanlarla tekrar görmek ayrı bir keyifti.
Geçen sene de aynı yerde güzel kızımın bakımını yapmıştım. Hiç üzmedi, yüzümü kara çıkarmadı güzel TA'm
Elazığdan sonra Bingöl'e geçtik, sonrasında Muş yollarındaydık,
Yağmursuz olur mu? olmaaz.
Bitlis; çok orijinal şehir. Şehire girerken çok modern bir görünüm var. Her taraf okul dolu fakat şehir merkezi tabelasını takip ettiğinizde tam tersi bir manzara ile karşılaşıyorsunuz, doğal doku hiç bozulmamış, daracık sokaklar ve o sokaklarda küçük taburelerin üzerinde yolun tam kenarında oturan insanlar çok mutlu görünüyorlar.
Büryan Kebabı en meşhur yemeği. Biz öğleden sonra ulaştığımızdan en taze olduğu öğle saatlerine yetişemedik ama yine de çok lezzetliydi. Meşhur Büryan Kebabı'nı yemek için öğle saatlerinde Bitlis'te olmalısınız.
Sözü fotolara bırakıyorum;
Büryan Kebabı; bir yaşındaki erkek keçiden yapılıyor, Tandırda su buharı ile pişiyor ve Pide üzerinde servis yapılıyor.
Tandır
ve Büryan.
Bitlis'ten sonra Tatvan üzerinden Van'a hareket ediyoruz.
Van girişinde meşhur Akdamar adsını görüyoruz.
Akdamar Kilisesi
Muradiye Şelalesi
Van çok güzel bir şehir gerçekten çok güzel yerler gördük, çok güzel vakit geçirdik. Sonraki durağımız İshak Paşa Sarayı.
İşlerim dolayısıyla ancak gece resim yükleyebiliyorum. Resim yükleme işi de çok vakit aldığından hepsini birarada maalesef koyamıyorum foruma kusura bakmayın. Devam edeceğim.
Tarih: Cum Ağu 20, 2010 8:59 am Mesaj konusu:
DRAGON, ellerine sağlık harika bir gezi yapmışsın.
Kemaliye naturel ve çok güzelmiş gerçekten.
Harput Kalesi halen dimdik ayakta ve alımlı,
Büryan kebabı "ye beni" diyor afiyetle... Resimlerin devamını bekliyoruz _________________ Gökşin Y.KIVANÇ
Honda CRF1000L Africa Twin & SYM Fiddle II 125
OSCAR | Golden Retriever
Kayıt: Aug 05, 2008 Mesajlar: 1658 Nerden: Kuzey Ege OFFLINE
Tarih: Cum Ağu 20, 2010 9:48 am Mesaj konusu:
Dragon süper bir gezi yapmışsınız,bu rotayı yapmak isterim belki seneye .Kırmızı transalp de givi lerle yanıyor maşallah,emeklerine sağlık .selamlar _________________
Kayıt: Oct 07, 2008 Mesajlar: 443 Nerden: mersin/BOZYAZI OFFLINE
Tarih: Cum Ağu 20, 2010 11:17 am Mesaj konusu:
güzel gezinin devamı da güzelmiş hocam.
teşekkürler...
yalnız oruç oruç büryan kebabı yaktı beni. _________________ Bahar bulaştı ya hayata, ağaca, suya, içimde öyle bir seyahat kımıldıyor ki, diren
direnebilirsen.Yüreğim bavulunu toplamış çoktan; ruhum sırtlamış çantasını."Uzaklar" çekiyor
içimdeki seyyahın tasmasını.
[img]http://i885.photob
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız