Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
Kaan Demirbaş Üye

|
Tarih: Sal Ağu 10, 2010 3:09 pm Mesaj konusu: Globe Scout Çanta Seti |
|
|
Değerli dostlarım ,
Artvin seyehatimiz öncesinde ihtiyacım olan yan çanta arayışımdaki yoğun telefon traği ile bu çantaları int. üzerinden görmüş bulunmaktayım. Her ne kadar KTM Aliminyum yan çanta istesemde , demirimin HB olması nedeni ile HB gobi baksamda ortalama 700-800 TL max 900 TL bütçe ile bu çantalara karar vermiştim. Selim dostumuzu aradım , kendisi çok yardımcı oldu sağolsun. Ancak benim iletişimdeki zaman kaybım nedeni ile aceleye getirmek istemedik ve ben HB Gobi aldım. Ancak halen aklım bu çantalarda , sizlere de tavsiye etmek amacı ile bu topiği açma gereği duydum * . Birçok camiada tanınan arkadaşımızın üretmiş olduğu bu çantaları tavsiye etmekteyim. Taktir sizlerin , özellikte İstanbul'daki arkadaşlar için yerinde montaj ve çalışma buyuk avantaj. Her çanta bağlama aparatı kendi demirine göre yapılmakta. Bazı motosiklet satış distribitörleri ve ithalatçılarının dikkatini çektiğini ve bir çalışma içine girildiğini de duydum .Ne kadar doğru bilemem
Bir resimlerine bakın işçiliğini ve çantaları beğeneceğinize eminim.
Saygılarımla.
www.globescout.de
http://globescout-adveq.blogspot.com/
*Not : Başlıkta hiçbir reklam amacı güdülmemiş olup tamamen şahsi beğenim nedeni ile açmış bulunmaktayım , reklam olmuş diyen varsa benle iletişime geçip cevabını alabilir. _________________
950 Adventure |
|
Başa dön |
|
 |
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
 |
unique Tecrübeli Üye

|
Tarih: Sal Arl 07, 2010 1:04 pm Mesaj konusu: |
|
|
Merak ettim gerçekten..
Bir fiyat alalım hadi.  |
|
Başa dön |
|
 |
Nesim Değerli Üye

|
Tarih: Çrş Arl 08, 2010 11:54 pm Mesaj konusu: |
|
|
Xpan çantaların malzemesi nedir peki, alüminyum mu acaba? Siyah renk çok güzel durmuş üstlerinde, kilit mekanizması var mıdır acaba?
Bir de litre olarak hacimleri nasıl yapılıyor, bilginiz varmıdır, ben sitede göremedim henüz. Almaya imkanım henüz yok ama mümkünse fiyatlarını da öğrenmek isterim, özel mesajla atabilirseniz tabi.
Teşekkürler |
|
Başa dön |
|
 |
bnongan Tecrübeli Üye

|
Tarih: Pzr Arl 26, 2010 5:17 pm Mesaj konusu: |
|
|
Siyah olan harika olmuş. Kilit mekanizması da, askı aparatları da mevcut. Ancak .de uzantılı site açılmıyor. Almancam olmadığı için bilgi almakta mümkün değil gibi... Acaba f650gs içinde olan modeli var mıdır? |
|
Başa dön |
|
 |
unique Tecrübeli Üye

|
Tarih: Pzr Arl 26, 2010 5:40 pm Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşlar,
Bu çantalar Selim bey tarafından üretiliyor..
Fax numarasına bence bir bilgi iletisi yollayarak talepta bulunun, geri döner size  |
|
Başa dön |
|
 |
|
|