Ahmet Güngör | Bir Tutkudur Enduro! Atın sanki evrimleşip metale döndüğü devirlerden gelmiştir. Buram buram macera kokar. Her torku sonrakine can verir.
En uzun ve esnek ön amartisör oranıyla ve büyük çaplı cant çapıyla Devamı...
Alpaslan Kuzucan | Motosiklet Felsefesi Motosiklet sahibi olmak sizi motorcu yapmaz aynen piyano sahibi olmanın sizi müzisyen yapmayacağı gibi. Motorcular vardır,
ulaşımlarını motosikletle sağlayanlar vardır. Bir hedefe ulaşmak Devamı...
Tarih: Prş May 06, 2010 5:03 pm Mesaj konusu: Yamaha Türkiye hakkında açık şikayetimdir
26.03.2010 tarihinde Yamaha bayii Daytona'ya sipariş verdim ve sipariş bedelini aynı gün gönderdim.
O günden bu güne her gün Daytona'yı arıyorum,Onlar da bana
büyük bir sabırla yaklaşıyorlar,Daytona'dan Gökhan günlerdir benim parçalar için özel çaba sarfediyor.
Sonuçta onların çabası da sonuç vermiyor ve her gün Yamaha Türkiye'den parçaların gelmediğini söylüyorlar.
Bu gün en sonunda Yamaha Türkiye'den Yedekparça Yetkilisi Mehmet Ali Bey'le görüştüm ve"sizin yedekparçalarınız geldii,henüz raflara yerleştirilmedi, önümüzdeki hafta bayie göndereceğiz"cevabını aldım
"Hay sizin markanıza da,rafınıza da,motorunuza da diyeceğim" abdesti küfür ile bozacağım,bana yakışmayacak.
40 günü geçti parça bekliyoruz ,var mı böyle bir rezillik?.
Yamaha nasıl bir ticaret yapıyor biliyor musunuz?
Müşterinin parası ile ticaret.Sanki burası Afrika ülkesi.
Nasıl bir anlayışları var?
10 Tl lık parçayı bile stoklamıyorlar,Motorun arka fren hidrolik kutusunu çin malı motordan uydurdum.
dikkatinizi cekerim,bayilerinin bile değil taşradaki her hangi bir motosiklet tamircisinin stoklarında bulunan parça ellerinde yok.
Müşteriye saygıları var mı?bence yok.Pahalılığından şikayet ettiğimiz Borusan bile ellerinden bulunmayan parçayı en çok 3-5 günde yurtdışından getiriyor.
Bu da bana ders olsun,
Bir daha Yamaha motor alıp kapıma sokmam.
Hiç kimseye de almasını önermem.
Her fırsatta Çin mallarını aşağılayan"Çin malı yerine ikinci el al Japon olsun" diyenlere de kapak olsun.
Çin malı olsaydı ,45 günde 45 kere sorun çözülürdü.
Tarih: Prş May 06, 2010 5:42 pm Mesaj konusu:
daha önce benimde bir yamaham vardı motordan memnundum ama servisi sevmezdim.
ilk teslik aldım motoru o gun motorun kalter vidasının daha gevşek oldugunu gordum. yani serviside gevşek.
şu an motorum çinli ama ben mutluyum.
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7Sonraki
1. sayfa (Toplam 7 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız